Luka Dončić je igral Fortnite, ko je izvedel, da je bil razglašen za novinca meseca

Da slovenski košarkaš trga gate v ameriški ligi NBA, vemo vsi. Tip je včeraj proti ekipi Los Angeles Clippers dosegel največ točk v svoji karieri (odkar je v NBA) in sicer je nametal kar 32 točk, zraven pa še ponudil 5 asistenc.

Luka, ki šteje vsega 19 let, pa je tudi navdušen igričar. Njegova droga? Kaj drugega kot pa Fortnite.

Dončić je bil v začetku decembra razglašen za prestižno nagrado “novinca meseca”, novico pa je prejel ravno sredi napetega večigralskega spopada.

Kot je povedal lastnik ekipe Dallas Mavericks, Mark Cuban, je Dončić pred vstopom v ligo NBA, svoje poletne počitnice preživljal na luksuzni jahti, nekje na obali Hrvaške. In kaj je počel na njej? Preigraval Fortnite.

Luka, ki v igri nosi ime donke99, ni edini igralec v NBA, ki rad poprime za kontroler. Andred Drummond iz ekipe Detroit Pistons ter Josh Hart iz Los Angeles Lakers sta priznala, da sta naravnost obsedena z igro. Center ekipe Minnesota Timberwolfes, Karl-Anthony Towns pa svoje večigralske celo streama preko platforme Twitch.

Nič, potrebno bo zavihati rokave in nekako Dončića med NBA premorom zvleči na kakšen naš turnir. Nenazadnje je velika želja prvega slovenskega profesionalnega streamerja Tohaja, da kakšno rundo igre Fortnite odigra ravno s slovenskim košarkaškim šampionom in perfektno bi bilo dvojec združiti ravno na kakšnem našem turnirju.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime