Skyrim sanje uresničene? Večigralski sodelovalni mod sedaj v beta testiranju

Elder Scrolls serija je ena najbolj popularnih v igričarskih krogih in čeprav je vsak del naletel na kritiško topel sprejem, igralci že dolgo časa zahtevajo eno lastnost, katero pa razvijalec Bethesda vedno znova ignorira.

Če ste že kdaj preigravali Skyrim, ste si zagotovo kdaj v brk zamrmrali: “kako bi blo to kul igrati s frendom!”.

Da, zavedamo se da obstaja MMO igra The Elder Scrolls Online, a to ni tisto, kar so igralci zahtevali. Želeli so enoigralsko izkušnjo, z možnostjo sodelovalnega načina, kjer bi vse lokacije in sovražnike doživeli s prijateljem.

Ta želja je dolgo časa ostala neuslišana a morda se sedaj na temu področju končno nekaj premika zahvaljujoč modderski skupnosti.

Modifikacija Skyrim Together se počasi približuje zaprtemu beta testiranju, ki bo sprva na voljo samo Patreon podpornikom. Teden ali dva kasneje pa naj bi beta postala na voljo za vse, a bo trajala sorazmerno kratek čas.

Beta bo predvsem namenjena testiranju hroščev ter stabilnosti strežnikov. Ti bodo sprva locirani samo v Evropi, kar je seveda dobra novica tudi za nas.

Skyrim Together naj bi sprva izšel na Steamu a je Bethesda bila proti temu. Zato bo špil posedoval prav svoj “launcher” a še vedno se bo šlo za isti Skyrim, ki ga vsi poznamo in ljubimo.

V sodelovalnem načinu se nam bo lahko pridružilo še sedem drugih igralcev čeprav razvijalec upa, da se zna to v prihodnosti spremeniti na še višjo številko

Kdaj točno štarta beta še ni znano, lahko pa budno spremljate njihovo Patreon stran za morebitnimi posodobitvami.

Kako zadeva izgleda v akciji si lahko ogledate v spodnjem posnetku.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

  1. “Bethesda vedno znova ignorira” Mislim zaradi tega ker niso ignoriral in so že v fallout 4 želeli vključiti multiplayer ampak je projekt postal preveč obširen in so se zaradi tega odločili narediti Fallout 76. Sedaj ko ima engine net code v sebi, ki ga bodo tudi z leti prek fallout 76a posodabljal, bodo verjetno vse njihove prihodnje igre vsebovale coop mehaniko, če ne na začetku pa vsaj nakdnadno, če ne bo prej community izkoristil netcode pa bodo svoj multiplayer mod izdelal 😀

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime