Samsung pokazal prvi napovednik za svoj prihajajoči zložljivi telefon

Samsung Galaxy Fold je naslednja zadeva, ki naj bi podžgala že malce utrujeni trg mobilnih telefonov.

Že novembra smo pisali o prvih znakih telefona z zložljivim zaslonom, a presneti Samsung nam še danes ni pokazal naprave v polni luči.

Če so prve slike kazale nekako okorno zadevo, ki je v bistvu bolj izgledala kot prototip tehnologije, smo sedaj dobili vpogled v malce bolj elegantno zadevo.

Vietnamski YouTube kanal je namreč pred kratkim pokazal promocijski filmček za Galaxy Fold a je bil ta potem urno umaknjen iz interneta.

Kot je razvidno iz videa, lahko vidimo telefon, ki se bo kasneje lahko razširil v tablico. Navduši sama elegantnost naprave, saj praktično ne poseduje robov, to gre predvsem na zahvalo Samsung zaslona Infinity-O.

Celoten posnetek meša fikcijo z realnostjo zato je težko uganiti, česa točno je vse naprava zmožna.

Možakar si recimo pred ogledalom pomerja obleko, kar zna pomeniti, da bo Fold posedoval zaznavanje gibov. Potem je tu par, ki preko ultrazvoka pregleduje nosečniški trebuh ter tattoo artist, ki preko robotske roke izrisuje svojo mojstrovino.

Napovednik se zaključi s “cringe” momentom, ko grupa ljudi v AR igri obstreljuje ogromnega pošastka… Moje osebno mnenje je, da so AR igre kar nekaj in da ob njihovem igranju izpadeš kot nek dvorni norček.

No, morda me v nasprotno prepriča Galaxy Fold, ki bo po zadnjih informacijah meril 7 inčev, poganjal pa naj bi ga Snapdragon 855 procesor, zadeva pa bo vsebovala še 512 GB prostora ter 4,380 mAh baterijo.

Kdaj izide? Ne vemo. Ugibamo pa lahko o ceni, ki naj bi se vrtela okoli številke 1,800 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime