Netflix je ostal brez filma Captain Marvel in ostalih prihajajočih Disney uspešnic

Disney je naznanil, da si njihovih prihajajočih filmov v letu 2019 ne bo mogoče ogledati na Netflixu. To ne velja samo za superherojski film Captain Marvel, ki izide čez slab mesec dni, ampak tudi za prihajajoče Disney filme v letu 2019.

Razlog Disneya tiči predvsem v razvijanju lastne videovsebinske platforme Disney +, za katero sicer še ni določenega datuma. Christine McCarthy, glavna finančna direktorica Disneya je sicer priznala, da se bodo po njenih pričakovanjih prihodki v letošnjem letu zvišali za kar 150 milijonov dolarjev, sajse je Disney predvsem odločil vlagati v svojo prihodnost. Po filmu Captain Marvel, bo v letu 2019 Disney distributiral še Toy Story 4, The Lion King ter The Avengers: Endgame. Poleg filmov, se bodo osredotočili tudi na serije, ki jih bodo objavili na Disney +. Za sedaj so potrjene tri, dve od njih sta tesno povezani z Marvelom, kot tretja pa bo prišla Star Warsova serija Rogue One: A Star Wars Story.

Captain Marvel sicer ne bo največja superherojska uspešnica Marvela v letošnjem koledarskem letu, saj na velike ekrane 26. aprila prihaja najbrž največji superherojski film zadnjega desetletja – The Avengers:Endgame.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime