V Mortal Kombat 11 se vračata Kabal in D’Vorah

Bliža se izid igre že enajste različice Mortal Kombat, ki bo tokrat postregla z nekaj novimi karakterji, v igro pa se vračajo tudi nekateri, ki pred štirimi leti ob izidu Mortal Kombat X niso dobili svojega mesta v igri.

NetherRealm Studios je potrdil vrnitev dveh karakterjev (Kabal in D’vorah), ki sta zasedla 10. in 11. mesto potrjenih karakterjev v igri, ki bo izide 23. aprila letos. Po vsej verjetnosti bo karakterjev še več, a zaenkrat so jih potrdili le 11. V meniju, kjer si igralec lahko izbere svojega karakterja je namreč 25 okvirjev, tako da se bo številka karakterjev najverjetneje vrtela okoli te številke.

Karakterji naj bi se v različnih situacijah tudi drugače obnašali, prav zato so razvijalci razkrili tudi preobleke oziroma tako imenovane skine, ki jih bo imel vsak karakter posebaj. Karakterjem bomo lahko menjali orožja, nadeli maske, spreminjali plese ob zmagi in še več.

Igri se bo pridružil tudi nov karakter imenovan Geras, ki bo obladoval pesek, Sonyi Blade bo glas posodila UFC borka in WWE zvezda Ronda Rousey, prihaja pa tudi prvi ženski boss z imenom Kronika.

Ob prednaročilu igre pri priznanih ponudnikih boste dobili tudi BETA dovoljenje, ki bo za PS4 ter Xbox na voljo 28. marca, kasneje pa boste v igri prejeli še karakterja z imenom Shao Kan. Kupiti bo možno tudi Mortal Kombat 11 Premium različico, za katero še ni veliko informacij, a pričakujemo lahko posebne preobleke za karakterje, različne glasove in podobno. Za vse strastne zbiratelje bo na voljo tudi Mortal Kombat Kollector’s Edition, ki bo vseboval cel kup zanimiv predmetov, med drugim kipec Scorpiona, knjiga stripov in še veliko stalih predmetov.

Vaša reakcija na članek?

Arharhttps://hop.si/
Organizator e-športnih dogodkov, pisec e-športnih novic, oboževalec streljačin in igre World of Warcraft.

Sveže objave

Microsoft pravkar odkupil celo Bethesdo in vse njene licence iger

Kot strela z jasnega je udarila novica, da je Microsoft odkupil založnika ZeniMax Media, ki si med drugim lasti založnika Bethesdo Softworks,...

Return to Castle Wolfenstein dobiva oboževalsko predelavo

Skoraj 20 let mineva, odkar smo dobili odlično prvoosebno streljanko Return to Castle Wolfenstein. Ta je izšla ravno v času, ko se...

Crysis Remastered pestijo enake težave z optimizacijo kot original

Predelava prvega Crysisa se kopa v težavah že vse od same najave. Najprej so bili igralci zgroženi nad vizualno podobo, saj ta...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!