Simpsonovi obnovljeni za 31. in 32. sezono

Serija Simpsonovi je svoje rojstvo doživela davnega leta 1989 in kar težko je verjeti, da tale animirana zadeva še danes brca na naših televizorjih.

Osebno sem se spravil leta nazaj spet gledati in jo prenehal spremljati nekje pri 11. sezoni, saj sem se vragolij rumenkaste družine naveličal, prav tako pa se mi je humor izpel.

Očitno pa tega mnenja ni ostali svet, saj Simpsonovi še vedno vztrajajo in ravno lani so podrli rekord najdlje trajajoče, skriptirane serije na televiziji, pred njimi je ta dosežek držal Gunsmoke.

Od kje scenaristom domišljija ne vem, vem pa, da bomo to nedeljo dobili že 652 epizodo, ta se bo imenovala I’m Dancing as Fat as I Can.

Pri koncu 32. sezone bodo Simpsonovi nabrali kar 713 epizod in zdaj nas že vse zanima, ali bo Disney, ki si je prilastil televizijsko hišo FOX, dovolil doseči številko 1000.

Simpsonovi so se sicer nedolgo tega znašli v težavah zaradi svojega indijskega karakterja Apu-ja, saj naj bi ta kazal negativne stereotipe glede Indijcev, še posebej zaradi tega, ker ga je uglasil belopolti možakar Hank Azaria.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime