Axiom Verge trenutno brezplačen v Epic Games trgovini

Epic Games Store se je zadnje čase sicer znašla pod plazom pritožb igričarjev, predvsem zaradi svojih ekskluzivnih naslovov, ki bodo v prihodnosti PC bazo pošteno razdelili.

Tako bo streljačina The Division 2 izšla ekskluzivno za Epicovo trgovino, valove pa je razburkal umik ruske, post apokaliptične avanture Metro Exodus, katero so prej prodajali na Steamu in se skorajda tik pred izidom odločili za njegovega konkurenta.

Epic pa nove stranke na svojo platformo vabi tudi preko brezplačnih naslovov in če so nam prej častili naslova Subnautica ter Super Meat Boy, nas tokrat čaka zastonjski Axiom Verge.

Tega si sicer še vedno lahko privoščite na Steamu za ceno 17,99 €, nihče pa vam ne bo zameril, če bi zadevo radi imeli v svoji knjižici, brez da bi zanjo odšteli težko prislužene denarce.

Gre za starošolsko, od strani gledano, raziskovalno streljačino, ki zna koga spomniti na naslove kot so Metroid, Contra ali pa Master Blaster.

Čaka nas preko 70 različnih unikatnih nasprotnikov in kar 900 različnih sob, ne manjkajo pa tudi ogromni šefi ter ogromno orožij in orodij, s pomočjo katerih bomo poskušali našo pikslasto pojavo ohraniti pri življenju.

Axiom Verge lahko aktivirate preko sledeče povezave in kot vedno, bo naslov ostal potem vaš za vedno. Časa za aktivacijo imate kar precej, saj se ponudba izteče šele 21. februarja 2019.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime