Nintendo je predstavil nov Battle Royale!

Nintendo je na svojem prvem Nintendo Directu v letu 2019 predstavil obilico novih iger, nekaj so jih prenesli iz drugih konzol, drugim pa so vnesli posodobitve. Nintendo je dobil tudi nov Battle Royale, no če ga lahko sploh tako poimenujemo.

V svojem 35 minutnem videoposnetku so predtavili kar 26 novosti, ki jih bomo lahko na Nintendo Switchu srečali v prihodnosti, nekatere pa so celo implementirali že včeraj. No čeprav je nostalgija za “starodavne” igre velika, pa vsi naslovi iger niso bili najbolje preneseni na omenjeno konzolo.

Super Mario Maker 2

Vsi poznamo Super Mariota in smo ga igrali vsaj enkrat v življenju. Prvi Super Mario Maker je bil izdan leta 2015 in sicer za Wii U ter požel veliko pohval. Igra izgleda naravnost fantastično, poleg izgleda pa so v igro dodali tudi možnost izdelava hribov oz. klančin, ki jih dosedaj igralci niso mogli ustvarjati.

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

Igra je bila sicer najavljena že v letu 2018 na Game Awards in je veljala za kar lepo presenečenje. Na včerajšnjem Nintendo Directu smo lahko spoznali Marvelove superheroje, s katerimi bomo reševali svet. V igro bo dodan tudi najnovejši superheroj Captain Marvel, za katerega je bil posnet tudi film in prihaja na velika platna. Igro bo zaenkrat mogoče igrati le na Switchu, potrdili pa so že vrsto superherojev kot so Rocket Raccoon, Groot, Gamora, Star-Lord, Iron Man, Captain America, Hulk, Thor, in Spider-Man ter iz “uporniške” strani Thanos, The Black Order, Sandman, Green Goblin, in Sentinels.

Super Smash Bros. Ultimate posodobitve

Dobili smo tudi več informacij o novi posodobitvi 3.0 za igro Super Smash Bros, ki bo prišel z novim DLC-jem ter novimi figuricami Amiibo. Še največja pridobitev bo Protagonist iz Persona 5, Joker, katerega bo možno igrati predvidoma ob koncu aprila. Izšle bodo tudi nove Amiibo figurice s podobami iz Pokemona in ostalih Nintendovih uspešnic.

Bloodstained: Ritual Of The Night

Igra je bila prvotno objavljena na Kickstarterju leta 2015 in je s prva prejela kar nekaj zavrnitev. Prvotno naj bi bila zamišljena za PS Vita, Linux ter Mac a so vse 3 opcije opustili in izid igre prestavili vse do letošnjega leta. Gre za retro 8-bitno igro, ki bo vsebovala karakterje kot so Zangetsu, ki za bojevanje uporablja meč, Miriam, ki uporablja bič, Alfred – alkemist ter Gebel, ki se lahko spremeni v netopirja.

Oninaki

Gre za RPG (Role-playing game), v katerem igramo opazovalca Kagachija, ki se bori z zli pošastmi. Skozi zgodbo spoznavamo različne “Daemone”, ki imajo vsak svoja orožja in uroke. Med spopadi jih lahko menjavamo in s tem pridobimo prednost proti nasprotnikom. Igra bo izšla v poletju 2019.

Fire Emblem: Three Houses

Največje pričakovanje je požela prav ta igra, ki je bila objavljena že na E3 2018. Nintendo je razkril daljši posnetek igre, ki bo izšla 26. julija, ki bo ob enem prejela tudi posebno edicijo.

No Caption Provided

Igra je postavljena v akademijo, ki je sestavljena iz “treh hiš” kot pravi že sam naslov igre. Igralci smo v vlogi “učiteljev” hiš Black Eagles, Blue Lions in Golden Deer, ki imajo vsak svoje sposobnosti. Študentom pomagamo pri učenju veščin, ki nam pomagaju pri bojih.


Tetris 99

Kot že naslov pove gre za igro Tetris znano retro igro v kateri izpodbijamo vrstice z različnimi oblikami. Številka 99 poleg imena pa predstavlja 99 igralcev, ki se med seboj spopadejo v igri Tetris. Gre za Battle Royale zvrst igre, ki je popularen v tem času igranja iger. Tetris 99 je povsem zastonjski in je igralcem že na voljo!

Deltarune

Prvi del nadaljevanja igre UNDERTALE, ki je prejela kar nekaj nagrad za igro leta na različnih konvencijah. Prvi del oz. chapter bo na voljo vsem igralcem (28. februar), medtem ko bodo nadaljni deli plačljivi.

Hellblade: Senua’s Sacrifice

Eno boljših iger leta 2017 bo možno igrati tudi na Switchu, saj jo bo možno igrati že v tej pomladi. Gre za igro v kateri se bojujemo kot Ninja in se spopadamo z različnimi stvori. Veliko podatkov na Nintendo Directu včeraj nismo dobili, zato so lahko pričakovanja malo manjša.

Final Fantasy 9 and Final Fantasy 7

Svetovno znana uspešnica Final Fantasy prihaja tudi na Nintendo Switch. Sedma različica bo na voljo ob koncu marca, medtem ko so 9. del že izdali po Nintendo Directu in stane 21$.

The Legend Of Zelda: Link’s Awakening

Kot zadnja, omembe vredna novost na Switchu je Zelda, ki bo prejela prenovitev igre za Switch. Link’s Awakening sega vse do leta 1993, ko je bila predstavljena za Game Boy. Veliko informacij o prenovitvi igre nismo dobili, smo pa dobili trailer, ki prikazuje prenovljeno grafiko in še več!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime