Fortnite festival v Angliji je bil popoln polom

Mesto Norwich je nedolgo tega uprizorilo Fortnite festival, ki pa je glede na besede obiskovalcev, na koncu bil popoln polom.

Za začetek je treba povedati, da ta dogodek ni bil odobren iz strani razvijalca Epic in da pri temu ni imel vmes prstov.

Vseeno pa so organizatorji pri promociji na moč oglaševali ravno njihovo igro Fortnite in obljubljali veliko, dostavili pa obubožan lunapark.

Vstopnice so se prodajale za 13 €, za neomejen dostop z zapestnico pa bi morali odšteti 22 €.

Kar poštena cena a glede norije okoli igre Fortnite, so se vstopnice prodajale kot za stavo in organizatorji so jih prodali 2.500 vsem zvestim oboževalcem igre.

In kaj so obiskovalci prejeli za svoj denar?

Nič kaj veliko.

Postavljen je bil zid za plezanje za tri osebe, vozili ste lahko štiri go-karte ter se preizkusili na strelišču z lokom.

Najbolj smešna je bila izkušnja “Cave Experience”, kjer bi obiskovalci morali dobiti vtis prave jame, vse skupaj pa je bila samo prikolica, pokrita s platnom, iz nje pa je molzel na pol podrt tobogan.

Seveda so vsi prišli dejansko igrat Fortnite, žal pa je organizatorjem boleče primanjkovalo osebja, zato so obiskovalci ure čakali v vrstah za dostop do igre, ki bi jo lahko konec koncev igrali doma in to zastonj.

Neka obiskovalka je za The Guardian povedala sledeče:

“Fortnite je igra, kjer lovite ljudi in jih ubijete. Tu sem želela to storiti organizatorjem tega festivala.”

Organizatorji so sicer izvajali vračila denarja tistim, ki so to na dogodku tudi zahtevali, medtem ko je njihova Facebook stran, kjer so se obiskovalci množično pritoževali in zahtevali vračila, skrivnostno izginila.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime