PewDiePie se je v upanju na nove naročnike spravil igrati Minecraft

Treba je reči, da je YouTube bitka med kanaloma PewDiePie ter T-Series ena najbolj zabavnih zadev, ki jih lahko spremljamo zadnje mesece.

Felix ‘PewDiePie’ Kjellberg je trenutno v močni borbi z gigantskim, indijskim kanalom T-Series in razlika med njima konstanto narašča in pada.

Šved zaenkrat še ni izgubil svojega prestola a mora zato presneto delati. Pomagajo mu tudi njegovi oboževalci, saj so denimo vdrli že v tiskalnike, ki so nato spisali sporočilo: “Naročite se na PewDiePie kanal”.

Vročična bitka teče dalje in Felix se je zato odločil poprijeti za najbolj znane igre, v trudu pridobitve novih sledilcev.

Na začetku februarja se je tako spravil igrati Fortnite ter Roblox, na slednjem so mu nato ukinili račun in mu ga nato spet omogočili.

Nato se je nato namenil še v Minecraft in v tistem trenutku, je bila razlika med njim in tekmecem samo še borih 13,500 naročnikov.

Naslov posnetka je vsakemu dal vedeti, o čemu teče beseda, saj se imenuje: “Playing Minecraft Christian Servers to STOP TSERIES”.

“Nikoli si nisem mislil, da bom tako obupan in bom igral Minecraft. Zavedam se, da sem na najnižji točki, ki jo je kdaj izkusil kdorkoli,” je povedal na začetku prenosa v živo.

Njegove igralne pustolovščine so mu zagotovo pomagale do novih naročnikov, žal pa se Indijci rojevajo hitreje kot pa lahko njegovi sledilci klikajo na naroči se gumb.

Razlika med kanaloma zaenkrat šteje dobrih 10.000 ljudi (oz. računov) in če res nimate za početi karkoli drugega, lahko gledate bitko številk na spodnjem posnetku.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!