PewDiePie se je v upanju na nove naročnike spravil igrati Minecraft

Treba je reči, da je YouTube bitka med kanaloma PewDiePie ter T-Series ena najbolj zabavnih zadev, ki jih lahko spremljamo zadnje mesece.

Felix ‘PewDiePie’ Kjellberg je trenutno v močni borbi z gigantskim, indijskim kanalom T-Series in razlika med njima konstanto narašča in pada.

Šved zaenkrat še ni izgubil svojega prestola a mora zato presneto delati. Pomagajo mu tudi njegovi oboževalci, saj so denimo vdrli že v tiskalnike, ki so nato spisali sporočilo: “Naročite se na PewDiePie kanal”.

Vročična bitka teče dalje in Felix se je zato odločil poprijeti za najbolj znane igre, v trudu pridobitve novih sledilcev.

Na začetku februarja se je tako spravil igrati Fortnite ter Roblox, na slednjem so mu nato ukinili račun in mu ga nato spet omogočili.

Nato se je nato namenil še v Minecraft in v tistem trenutku, je bila razlika med njim in tekmecem samo še borih 13,500 naročnikov.

Naslov posnetka je vsakemu dal vedeti, o čemu teče beseda, saj se imenuje: “Playing Minecraft Christian Servers to STOP TSERIES”.

“Nikoli si nisem mislil, da bom tako obupan in bom igral Minecraft. Zavedam se, da sem na najnižji točki, ki jo je kdaj izkusil kdorkoli,” je povedal na začetku prenosa v živo.

Njegove igralne pustolovščine so mu zagotovo pomagale do novih naročnikov, žal pa se Indijci rojevajo hitreje kot pa lahko njegovi sledilci klikajo na naroči se gumb.

Razlika med kanaloma zaenkrat šteje dobrih 10.000 ljudi (oz. računov) in če res nimate za početi karkoli drugega, lahko gledate bitko številk na spodnjem posnetku.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime