K1nzell je ESL Katowice Royale končal na 10. mestu

Pretekli vikend smo lahko spremljali dogodek IEM ESL Katowice, ki je postregel tudi s prvim ESL Katowice Royale dogodkom, kjer je igral tudi slovenski predstavnik k1nzell. Prvi dan smo lahko spremljali solo turnir, kjer je zmagal TSM-ov igralec Vinny ‘Vinny1x’ Gilgan, ki je domov odnesel 100.000$.

V soboto je sledil prvi dan duo turnirja, kjer sta slovensko-grški duo K1nzell in Villex začela malo slabše a sta iz igre v igro napredovala in po sedmih tekmah nabrala kar 318 točk in po prvi polovici turnirja zasedla 6. mesto. V drugem dnevu sta imela malce težav a sta vseeno obdržala stik z najboljšimi in turnir zaključila na 10. mestu, kar jima je prineslo 16.000$ denarne nagrade (8.000$ na osebo).

K1nzell je na Twitterju zapisal, da je bil to njegov prvi večji LAN dogodek, da je z rezultatom zadovoljen ter da komaj čaka svetovno prvenstvo. K1nzllu čestitamo tudi mi in mu želimo srečo na prihajajočih kvalifikacijah za svetovno prvenstvo.

https://twitter.com/k1nzell/status/1102285647681851396

Vaša reakcija na članek?

Arharhttps://hop.si/
Organizator e-športnih dogodkov, pisec e-športnih novic, oboževalec streljačin in igre World of Warcraft.

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!