Sony kupcem igre Anthem vrača denar

Pisali smo že o primerjavi dejanske igre Anthem z napovedniki iz lanske E3 konvencije, kjer je bila sama igra predstavljena. Tudi to, da je Anthem prodal polovico manj kopij kot Mass Effect:Andromeda me nič ne preseneča, ko pa so se začele dogajati takšne stvari.

Ob izidu je Anthem takoj potreboval posodobitev, da so igralci praktično sploh lahko igrali igro. No sedaj pa se je izdelovalec konzole Playstation 4 odločil za vračilo denarja tistim igralcem na konzoli, ki imajo konstantne težave ob igranju omenjene igre. Veliko št. igralcev ima namreč težavo, da se jim ob igranju igre konzola kar sesuje, kot da bi izklopili napajalni kabel.

Igralci namreč poročajo, da so o sesutjih njihove konzole kontaktirali pomoč, ki so jim, presenetljivo ponudili vračilo denarja. No vsi igralci niso imeli te sreče, tako da je zares čudno na podlagi česa se Sony dejansko odloča o vračilu denarja ob kupovanju igre.

Sony ima sicer v svojih splošnih pogojih zapisano, da imajo igralci možnost vračila le v primerih, da igre v 14 dneh od samega nakupa niso downloadali oz. je streamali ali pa, če tehnološka podjetja menijo, da vsebina igre ni primerna.

Rezultat iskanja slik za anthem ps4

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

3 KOMENTARJI

  1. To sploh ni res! Dajte rajši preverit informacije,ne pa povzet tuj članek povzet po enemu komentarju na forumi,ki ne drži. Tudi sam imam ps4 in lahko rečem da igra Anthem teče brez problemov in je odlična!

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime