Tetris 99 dobil prvi turnir

Igra Tetris 99, ki je bila izdana ob letošnjem prvem Nintendo Directu bo prihajajoči vikend gostila prvi turnir. Gre za Maximus Cup, ki se bo pričel 8. marca in bo igralcem omogočil nagrado 10 dolarjev.

Skozi tridnevno tekmovanje bodo igralci nabirali zmage oz. čim boljša mesta. Po koncu tekmovanja, ki se bo zaključil 10. marca, pa bo najboljših 999 igralcev prejelo nagrado v vrednosti 10$, ki bo nakazana v obliki My Nintendo Gold točk. Gre za prvi Tetris 99 turnir, ki vsebuje “Battle Royale” način igre, kjer se 99 igralcev spopade v igri Tetris in na koncu ostane le en, zmagovalec.

Tetris 99 je sicer možno pridobiti zastonj a je na voljo vsem Nintendo Switch Online naročnikom. Članarina stane 4$ na mesec, 8$ za tri mesec in 20$ za celo leto. Nintedo omogoča tudi cross-platform letno članarino, ki stane 35$ in igralcem omogoča deljenje iste članarine na večih platformah.

Poleg naročnine na Nintendo Switch Online bodo igralci prejeli še dostop do klasičnih NES iger, ki so posodobljene vsak mesec. Za ta mesec je Nintendo napovedal igri Kid Icarus ter StarTropics, ki bosta na voljo 13. marca.

Rezultat iskanja slik za tetris 99 maximus cup

Vaša reakcija na članek?

Arharhttps://hop.si/
Organizator e-športnih dogodkov, pisec e-športnih novic, oboževalec streljačin in igre World of Warcraft.

Sveže objave

Return to Castle Wolfenstein dobiva oboževalsko predelavo

Skoraj 20 let mineva, odkar smo dobili odlično prvoosebno streljanko Return to Castle Wolfenstein. Ta je izšla ravno v času, ko se...

Crysis Remastered pestijo enake težave z optimizacijo kot original

Predelava prvega Crysisa se kopa v težavah že vse od same najave. Najprej so bili igralci zgroženi nad vizualno podobo, saj ta...

Cyberpunk 2077 bo imel krajšo zgodbo kot The Witcher 3 – znane uradne sistemske zahteve

Večina igralcev se strinja, da je bil The Witcher 3 fenomenalen RPG in ni jih malo, ki so se skozi igranje spustili...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!