E-šport bo prispel tudi v Simpsonove

Serija Simpsonovi je ena najdlje trajajočih serij na televiziji in ustvarjalcem nikakor noče zmanjkati idej.

Zadeva je trenutno že v 30. sezoni, kar je seveda spoštljiv dosežek, vseeno pa se serija ne more zanašati samo na svoje bogato izročilo, ampak mora ostati relevantna in sodobni kulturi spustiti kako kritiko.

Zato ni čudno, da bo kmalu v serijo prispela tudi tema E-športa, saj je to ena od redkih zadevščin, ki jih animiranka še ni obdelala.

Epizoda se bo imenovala E My Sports, v glavni vlogi pa bo nastopal pobalinski Bart, ki bo želel vladati športu elektronske zabave. Seveda noben profesionalni igralec ne prispe daleč brez dobrega trenerja in tokrat bo to vlogo prevzel, kdo drug kot pa, Homer.

Zanimivo je, da so ustvarjalci serije za nasvet povprašali kar Riot Games, kateri že dolgo budno bdi nad svetom E-športa s svojo popularno igro League of Legends.

Žal pa se ta naslov ne bo pojavil v animiranki ampak bo Bart preigraval izmišljeno igro, imenovano Conflict of Enemies. Bo pa bilo zanimivo videti, če bo Riot vseeno v epizodo smuknil kak skriti velikonočni jajček.

E My Sports bo televizijske ekrane pozdravil v ponedeljek, 17. marca.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

Bivša YouTube moderatorka toži Google, saj ji je služba pošteno načela duševno zdravje

Ko pomislimo na najhujše službe na svetu se nam pred oči prikradejo različne podobe. Sam se velikokrat spomnim na posnetek nekega ubogega...

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition je brezplačen na Epic Games trgovini

Pisali smo že o tem, da je upraviteljska strategija zabaviščnih parkov RollerCoaster Tycoon 3 nenadoma skrivnostno poniknila iz prodajnih polic Steama. Kasneje...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!