Če vam Apex Packi niso všeč, lahko namesto njih dobite Crafting Materiale

Da ima Apex Legends ne malo hroščev, kot sta na primer ta, da smo lahko z dodajanjem kratke kode dobili ekskluzivne Twitch Prime predmete, kot tudi to, da smo z dodajanjem kode +debug_force_EAAccess 1 pridobili ekskluziven Flatfline skin ter 1000 Apex kovancev, s katerimi smo lahko kupili novi Battle Pass. Obe možnosti so pri Respawnu sicer že odstranili, a škoda je bila več kot narejena, kazni pa zaenkrat praktično še ni bilo.

Ob izidu Battle Passa pa se je pojavila še ena smešna napaka oziroma možnost, ki jo lahko izrabijo prav vsi igralci. Ob določenih stopnjah Battle Passa lahko namreč, kot najbrž že veste, prejmete Apex paketke, ki vam prinesejo 3 naključne predmete.

Ker je Belgija pred kratkim prepovedala loot boxe, pa so se kot kaže tudi pri Respawnu odločili, da prebivalci Belgije ob določenih stopnjah ne bodo dobili paketkov ampak kar Crafting materiale, ki so potrebni za samostojno izdelavo skinov. Omenjeni crafting materiali so sicer kar redki in jih moramo nabirati dlje časa, zato je Belgijcem to kar všeč, saj lahko namesto naključnih skinov dobijo vsaj en legendary skin v vrednosti 1.200 materialov. V celoti bodo po vseh opravljenih stopnjah dobili kar 1.350 materialov, kar pa ni bilo všeč nekaterim igralcem, ki so poizkusili nekaj zanimivega.

Če namreč spremenimo svojo državo od koder prihajamo, lahko tudi sami dobimo spremenjene nagrade in ob enem prejmemo Crafting materiale. To lahko naredimo s preprosto nastavitvijo na svojem profilu, kjer spremenimo svojo državo, kjer živimo. Vseeno je takšno ravnanje ponovno na vašo lastno odgovornost, saj je spreminjanje nastavitev za izkoriščanje neke opcije najbrž prepovedano, a drugo kot odstranitev skinov, ki ste ga dobili s pomočjo omenjene nastavitve ne gre za pričakovati.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime