Fortnite v8.11 – Flint Knock, Baller, Impulse granata

Tukaj je že nova posodobitev v8.11, kjer smo dočakali novo pištolo Flint Knock, prevozno stredstvo Baller se bo pojavilo kar 50% manj, nazaj pa so tudi Impulse granate.

V današnji posodobitvi so se uresničile naše napovedi o prihajajoči Flint Knock pištoli, o kateri smo sedaj izvedeli še nekaj več. Po vsakem strelu bomo morali namreč napolniti nas seržer, to pa bo trajalo 3 sekunde. Ob vsakem strelu nas tudi malce odbije nazaj, kar pa lahko preprečimo, če ob strelu počepnemo.

Vsak naš strel bo ob uspešnem zadetku stran odbil tudi nasprotnika, odboj pa se povečuje z bližino samega nasprotnika v principu bližje si nasprotniku, bolj ga odbije.

Poleg novega orožja so možnost pojavljanja novega vozila Baller zmanjšali tudi za 50%, tako da bo bomo sedaj to vozilo tudi manj videvali. Nazaj so tudi Impulse granate, ki delujejo v istem principu pot Flint-Knock orožje, ki odbijejo vse igralce v določenemu območju. Poleg tega, da so v igro vrnili omenjeno granato, so ji tudi povečali moč proti vozilom za kar 344%, kar v praksi pomeni, da lahko vozilo kar precej odbijemo.

Popravek je dobil tudi Scoped Assault Rifle, ki je bil poboljšan in sicer sedaj dela 27/26 škode, prej pa je 24/23.

Druge posodobitve si lahko preberete na uradni Fortnite strani.

Ob enem naj vas spomnimo na prihajajoči Fortnite turnir z zaključkom v nakupovalnem centru Qlanidia v Novem mestu! Za več informacij kliknite tukaj!

Vaša reakcija na članek?

Arharhttps://hop.si/
Organizator e-športnih dogodkov, pisec e-športnih novic, oboževalec streljačin in igre World of Warcraft.

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!