Fortnite v8.11 – Flint Knock, Baller, Impulse granata

Tukaj je že nova posodobitev v8.11, kjer smo dočakali novo pištolo Flint Knock, prevozno stredstvo Baller se bo pojavilo kar 50% manj, nazaj pa so tudi Impulse granate.

V današnji posodobitvi so se uresničile naše napovedi o prihajajoči Flint Knock pištoli, o kateri smo sedaj izvedeli še nekaj več. Po vsakem strelu bomo morali namreč napolniti nas seržer, to pa bo trajalo 3 sekunde. Ob vsakem strelu nas tudi malce odbije nazaj, kar pa lahko preprečimo, če ob strelu počepnemo.

Vsak naš strel bo ob uspešnem zadetku stran odbil tudi nasprotnika, odboj pa se povečuje z bližino samega nasprotnika v principu bližje si nasprotniku, bolj ga odbije.

Poleg novega orožja so možnost pojavljanja novega vozila Baller zmanjšali tudi za 50%, tako da bo bomo sedaj to vozilo tudi manj videvali. Nazaj so tudi Impulse granate, ki delujejo v istem principu pot Flint-Knock orožje, ki odbijejo vse igralce v določenemu območju. Poleg tega, da so v igro vrnili omenjeno granato, so ji tudi povečali moč proti vozilom za kar 344%, kar v praksi pomeni, da lahko vozilo kar precej odbijemo.

Popravek je dobil tudi Scoped Assault Rifle, ki je bil poboljšan in sicer sedaj dela 27/26 škode, prej pa je 24/23.

Druge posodobitve si lahko preberete na uradni Fortnite strani.

Ob enem naj vas spomnimo na prihajajoči Fortnite turnir z zaključkom v nakupovalnem centru Qlanidia v Novem mestu! Za več informacij kliknite tukaj!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime