Bomo Slovenci končno dobili svoj ogromen gaming/IT festival, ki bo konkuriral hrvaškemu dogodku Reboot?!

Letos se bo v Sloveniji na igričarskem področju pisala zgodovina. V letu 2019 se bo namreč izvedel največji igričarski ter IT dogodek v zgodovini naše kokoške!

Prejeli smo namreč informacije, da nas koncem leta 2019 čaka nekaj ogromnega, znanega pod imenom NEST EXPO. NEST dogodki so sicer že obstajali a tule gre očitno za neko nadgrajeno inačico, kjer bodo prisotna največja imena zabavne in malce bolj resne IT industrije.

Glede na uradno stran, se bodo dogodka udeležila večja tuja imena kot so Sony, Epic, Microsoft, Tencent ter bolj domača kot so Petrol in Triglav.

Kar se dogajanja na festivalu tiče, naj bi nas čakali razni turnirji iz najbolj popularnih iger, bogate nagrade ter pravi pravcati LAN turnir, ki bo štel bogato udeležbo tako profesionalnih kot tudi “casual” igralcev. Poleg tega bo poskrbljeno tudi za IT sceno, saj bodo svoje izdelke na ogled postavili veliki igralci kot so Razer, Logitech in podobni, čeprav naš vir o temu ni želel razkriti preveč.

Glede na takšna velika imena se nam očitno približuje dogodek, ki zna zamajati temelje igričarske scene v Sloveniji in prav zna se zgoditi, da bomo kmalu konkurirali Hrvatom ter njihovemu festivalu Reboot.

Več informacij zaenkrat nimamo, vsebuje pa ta skrivnostni NEST EXPO tudi svoj Instagram profil, ki pa je zaenkrat zavit v tančico misterioznosti. Ko bomo imeli več informacij, vam zagotovo sporočimo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime