Ninja razočarano izdihne in preneha z igranjem Sekiro: Shadows Die Twice

Sekiro: Shadows Die Twice je presneto težka igra, ki me je osebno pustila velikokrat na robu solz in obupa. Težavnost je po mojem mnenju mnogokrat postala že absurdna in da se ob špilu nisem pretirano zabaval je jasno iz mojega nedavnega opisa.

Krik obupa pa je doživel tudi slavni streamer Ninja, ki je za nekaj časa zapustil bojno polje batle royale streljačin in se podal raziskovati skrivnostno pokrajino v Sekiro: Shadows Die Twice.

Ninja ni slab igralec in nekaj svojih veščin je prikazal tudi v Sekiru. Nato pa je naletel na šefovski obračun z Guardian Apom, s katerim si je izmenjaval udarce skorajda 30 minut. Ko je ogromna, kosmata pokveka vendarle podlegla katani, si je Ninja vendarle lahko oddahnil.

A Sekiro v sebi skriva veliko presenečenj in ubogi Ninja se ni zavedal, da je opravil šele polovico bitke. Opica namreč oživi in potrebno jo je premagati ponovno, tokrat pa je spopad še težji.

Ko je Ninja videl, da je brezglavo telo opičnjaka zopet oživelo, ni od presenečenja zatulil ali kaj podobnega. Umirjeno je odložil slušalke, se vstal in šel stran. Verjetno v drugo sobo, kjer se je iz njegovega grla izvil krik obupa. Kasneje se je vrnil in opica je z njim lepo pometla tla.

Smešno reakcijo Ninje si lahko ogledate v spodnjem posnetku.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime