T-Series želi preko sodišča odstraniti PewDiePiejeve pesmi “Bitch Lasagna” ter “Congratulations”

Bitka med Švedom Felix ‘PewDiePie’ Kjellbergom ter indijskim kanalom T-Series je v polnem razmahu.

Čeprav je PewDiePie več ali manj priznal poraz proti Indijcem in je takrat tudi izdal pesem “Congratulations”, njegovi oboževalci niso rekli še zadnje besede in njegov kanal je od takrat pridobil spet visoko prednost. Glavni cilj je sedaj drugačen in sicer kdo bo postal prvi, ki bo dosegel 100 milijonov naročnikov.

T-Series pa očitno poskuša dobiti tekmo na drug način in sicer je na svojo pomoč poklical zakon.

Glede na spletno stran IPRMENTLAW, so na visokem sodišču v Delhiju vložili tožbo proti PewDiePiju. V svoji obtožnici so obtožili njegovi pesmi kot podcenljivi, rasistični in žaljivi. Zahtevajo umik obeh komadov iz YouTuba, pesmi pa se ne bi smele nikoli več naložiti na njegov kanal.

PewDiePie si je v “Congratulations” svojega indijskega nasprotnika pošteno privoščil. Obtožil jih piratiziranja, predsednik T-Series kanala, Bhushan Kumar, pa naj bi po Švedovem mnenju imel povezave v indijski mafiji, pohecal pa se je tudi glede obtožb Kumarjevega spolnega nadlegovanja.

Kaj se bo iz tega izcimilo, še ni znano. T-Series pravico išče najprej na svojem ozemlju in če jim uspe tam zmagati, znajo doseči odstranitev pesmi na območju Indije, to pa jim potem zna odpreti vrata na ameriškemu sodišču.

PewDiePija pa ne napadajo samo Indijci, saj je po njemu udaril tudi igralec Wil Wheaton, pojavila pa se je tudi peticija za njegovo odstranitev iz najbolj popularne platforme videoposnetkov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime