Dr Disrespect znorel med igro Fortnita

Ja, vemo. Morda zadnje čase malce preveč pišemo o Dr Disrespectu, a tip ima preprosto zabavne streame, še bolj pa so zanimivi njegovi razni izpadi.

Da Doktor že dolgo ne mara Fortnita vedo vsi, ki spremljajo njegove prenose v živo. V preteklosti se je že toliko razburil, da je zadevo kratko malo zbrisal iz diska.

A njegova publika včasih zahteva tudi igranje najbolj popularne battle royale streljačine in Dr Disrespect jim mora seveda ustreči.

Tako se je tip vrnil v igro in testiral novi Arena Mode. Zasačil je nasprotnika pod sabo in pri naskoku je seveda mislil, da ga čaka lahek uboj. Žal pa mu kocka usode ni bila naklonjena in kar hitro je podlegel municiji nasprotnika.

To je seveda streamerja razhudilo in čeprav je že velikokrat stresel jezo, je tokrat presegel samega sebe. Med kričanjem se je pridušal: “Za kaj se sploh gre v tej igri?! A me hecaš?!”

Dr Disrespect se je tako razburil, da je moral za nekaj časa odkorakati od kamere, kasneje pa se je vrnil in nadaljeval s prenosom, kot da se ni nič zgodilo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime