Blizzard podarja karto za Hearthstone!

Od danes, 3.6 pa do 1.7 s prijavo v svoj Hearthstone račun pridobimo zlato karto legendarnega kova – prihaja SN1P-SN4P.  

To pa še ni vse, Blizzard se je namreč prvič odločil, da bo določene karte izboljšal. Nekako se uresničujejo napovedi iz mojega prvega članka. Zaradi vsakotedenske grandmaster lige morajo skrbeti za svežino in uravnoteženost igre.

Na voljo zastonj, prijavite se v Hearthsotne račun do 1.7.2019

Sicer se jim je tale eksperiment hitro zapletel, saj so takoj po objavi nove karte SN1P-SN4P igralci že odkrili “Turn 5 OTK Combo”. Ekipi, ki nadzira spremembe, je zagotovo postalo nekoliko nelagodno, ko sami niso odkrili tako močne interakcije.

Tako je Blizzardova ekipa bila prisiljena v spreminjanje karte Reckless Experimenter, ki sedaj tega nepremišljenega eksperimenta ne dovoljuje, še preden je lahko ta sploh zaživel. Karta sedaj ne dopušča več, da karte stanejo manj kot 1 mane.

Izboljšane karte bodo zagotovo poskrbele za nekaj dodatne svežine v igri. Izboljšali bodo kar 18 kart, po dve iz vsakega razreda. Spremembe bodo prišle v veljavo tekom današnjega dne.

Odpira se kar nekaj zanimivih možnosti. Vsi, ki radi gradite svoje zvarke, boste zagotovo prišli na svoj račun. Vaše objavite v komentarje ali pa na Facebook skupini, z veseljem jih bomo preizkusili in pokomentirali.

Vaša reakcija na članek?

Sveže objave

Nekdo na spletu prodaja 128 MB USB ključke kot lažne 5G ščite in to pod ceno 350 $

Se spomnite, ko sem pred nekaj časom pisal o noriji okoli teoriji zarote 5G? Že takrat sem predvideval, da se zna ta...

Trump grozi z ukinitvijo socialnih omrežij kot so Twitter in Facebook – že podpisal sporno odredbo

Ameriški predsednik Donald Trump že dolgo časa uporablja socialno omrežje Twitter in ga je tudi označil kot ključen dejavnik za njegovo zmago...

Razvijalec Arkane proslavlja 20 let in podarja igro Arx Fatalis

Razvijalec Arkane Studios te dni praznuje že svojih 20 let obstoja in čeprav mu nikoli ni res uspelo sproducirati nekega neverjetnega hita,...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!