Blizzard podarja karto za Hearthstone!

Od danes, 3.6 pa do 1.7 s prijavo v svoj Hearthstone račun pridobimo zlato karto legendarnega kova – prihaja SN1P-SN4P.  

To pa še ni vse, Blizzard se je namreč prvič odločil, da bo določene karte izboljšal. Nekako se uresničujejo napovedi iz mojega prvega članka. Zaradi vsakotedenske grandmaster lige morajo skrbeti za svežino in uravnoteženost igre.

Na voljo zastonj, prijavite se v Hearthsotne račun do 1.7.2019

Sicer se jim je tale eksperiment hitro zapletel, saj so takoj po objavi nove karte SN1P-SN4P igralci že odkrili “Turn 5 OTK Combo”. Ekipi, ki nadzira spremembe, je zagotovo postalo nekoliko nelagodno, ko sami niso odkrili tako močne interakcije.

Tako je Blizzardova ekipa bila prisiljena v spreminjanje karte Reckless Experimenter, ki sedaj tega nepremišljenega eksperimenta ne dovoljuje, še preden je lahko ta sploh zaživel. Karta sedaj ne dopušča več, da karte stanejo manj kot 1 mane.

Izboljšane karte bodo zagotovo poskrbele za nekaj dodatne svežine v igri. Izboljšali bodo kar 18 kart, po dve iz vsakega razreda. Spremembe bodo prišle v veljavo tekom današnjega dne.

Odpira se kar nekaj zanimivih možnosti. Vsi, ki radi gradite svoje zvarke, boste zagotovo prišli na svoj račun. Vaše objavite v komentarje ali pa na Facebook skupini, z veseljem jih bomo preizkusili in pokomentirali.

Vaša reakcija na članek?

Sveže objave

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

Bivša YouTube moderatorka toži Google, saj ji je služba pošteno načela duševno zdravje

Ko pomislimo na najhujše službe na svetu se nam pred oči prikradejo različne podobe. Sam se velikokrat spomnim na posnetek nekega ubogega...

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition je brezplačen na Epic Games trgovini

Pisali smo že o tem, da je upraviteljska strategija zabaviščnih parkov RollerCoaster Tycoon 3 nenadoma skrivnostno poniknila iz prodajnih polic Steama. Kasneje...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!