Applovo stojalo za monitor vas bo obralo za 999 €

Apple je na nedavni konferenci Developer’s Conference 2019 predstavil kar nekaj novih izdelkov. Med njimi so nam prikazali novi operacijski sistem iOS 13 ter strojček Mac Pro. Slednji vas bo že v osnovni verziji obral za 6.000 $, če pa si želite novega monitorja pa boste primaknili še 5 tisočakov.

Vse skupaj vas tako pride okoli 11.000 dolarjev, a samo v primeru, da na svoj monitor gledate tako, da ga položite ležečega na mizo. To je sicer dober recept za treniranje mišic na vratu, ni pa ravno priročno iz vidika uporabnosti.

A Apple ima rešitev. Če želite svoj mega dragi monitor uporabljati kot človek in ne kot plazilec, si lahko dokupite stojalo za ekran. Da, prav takšno, ki ga ob nakupu dobite prvi vsakemu običajnemu monitorju kot del paketa, le da je ta nekoliko poseben.

Za to držalo boste namreč morali odšteti dodatnega jurja, kar je praktično cena novega iPhone XS pametnega telefona. Poleg tega želijo za VESA stojalo še dodatnih 199 dolarjev, kar je naravnost ridikulozna cena.

Vse skupaj se sliši skoraj kot slaba šala, saj bi za tako ceno stojala od njega pričakoval, da mi drži monitor, zjutraj skuha kavo ter rudari kriptovaluto. Na žalost Applovo stojalo teh funkcij ne ponuja, ga pa je moč zasukati navpično. WoW.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime