Twitch streamer oblikoval igričarsko ponev in se z njo odpravil na pobijanje v igri Mordhau

Vsi Slovenci do sedaj že vemo za igro Mordhau, saj so za njo zaslužne prav slovenske roke, ki so Kokoško končno postavile na igričarski zemljevid.

Mordhau stavi veliko na realizem, kjer veliko šteje pravočasno zamahovanje z raznimi meči in sekirami, a v igri se nahaja tudi precej neobičajno sejalo smrti.

To je povsem običajna ponev in zanimivo je, da je ta pekač jajc postal nenormalno popularen v večigralskih vodah. Prvi je zamahovanje z njimi omogočil PUBG, sedaj pa pod topi udarec ponve spravimo tudi razne viteze.

Twitch streamer Rudeism pa je zamahovanje s kuhinjskim pripomočkom popeljal na naslednjo raven. Na ponev je namreč vgradil kar kontroler in ta celo omogoča zaznavanje gibanja. Svojo smrtonosno pripravo je originalno zasnoval za igro Dark Souls, a pravi, da je povsem priročna tudi za Mordhau.

In Rudeism z njo vsekakor zna zamahovati. Ne samo, da lahko z njo uspešno blokira udarce mečev, celo vrže jo lahko v nasprotnika in v spodnjemu posnetku mu je celo uspelo mojstrsko izvesti met v glavo, kar je instantno pokopalo nasprotnika.

Čeprav lahko v Mordahu mečemo praktično vsako orožje, je prav poseben občutek, ko nasprotnika ponižaš z običajno ponvijo.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!