Twitch streamer oblikoval igričarsko ponev in se z njo odpravil na pobijanje v igri Mordhau

Vsi Slovenci do sedaj že vemo za igro Mordhau, saj so za njo zaslužne prav slovenske roke, ki so Kokoško končno postavile na igričarski zemljevid.

Mordhau stavi veliko na realizem, kjer veliko šteje pravočasno zamahovanje z raznimi meči in sekirami, a v igri se nahaja tudi precej neobičajno sejalo smrti.

To je povsem običajna ponev in zanimivo je, da je ta pekač jajc postal nenormalno popularen v večigralskih vodah. Prvi je zamahovanje z njimi omogočil PUBG, sedaj pa pod topi udarec ponve spravimo tudi razne viteze.

Twitch streamer Rudeism pa je zamahovanje s kuhinjskim pripomočkom popeljal na naslednjo raven. Na ponev je namreč vgradil kar kontroler in ta celo omogoča zaznavanje gibanja. Svojo smrtonosno pripravo je originalno zasnoval za igro Dark Souls, a pravi, da je povsem priročna tudi za Mordhau.

In Rudeism z njo vsekakor zna zamahovati. Ne samo, da lahko z njo uspešno blokira udarce mečev, celo vrže jo lahko v nasprotnika in v spodnjemu posnetku mu je celo uspelo mojstrsko izvesti met v glavo, kar je instantno pokopalo nasprotnika.

Čeprav lahko v Mordahu mečemo praktično vsako orožje, je prav poseben občutek, ko nasprotnika ponižaš z običajno ponvijo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime