Samsung Galaxy Note 10 naj bi izšel že avgusta

Mobilni trg je letos izredno zanimiv, saj je zavit predvsem v raznorazne kontroverznosti.

Že kar nekaj časa nazaj bi morali dobiti prvi telefon z upogljivi zaslonom Galaxy Fold, vendar je Samsung zaradi ogromnih težav preklical izid, še vedno pa nismo dobili novega.

Potem so vzklile ogromne kolobocije glede podjetja Huawei in nenadoma smo poleti dobili kar precej veliko luknjo, kjer se ni pojavil noben nov telefon.

To zna zdaj zapolniti Samsung, ki se po nedavnih govoricah pripravlja na izid telefona Galaxy Note 10. Izšla naj bi kar dve različici, kjer bo ena od njiju vsebovala tehnologijo 5G, pri obeh pa bo manjkal 3.5mm vtič za slušalke.

Pojavile so se tudi prve slike, kot je ta zgoraj, ki prikazuje zaslon, ki praktično ne vsebuje stranic. Na zadnji strani se bodo v vertikalni poziciji pojavile 3 kamere, čakata pa nas dva modela, z različno velikostjo zaslonov. Prvi se bo ponašal z velikostjo 6.75 inča, medtem ko bo drugi malce manjši in bo v diagonalo meril 6.3 inča.

Samsung naj bi Note 10 splovil že čez slaba dva meseca, specifično naj bi se to zgodilo 7. avgusta v New Yorku. Bo izid šel brez problemov ali pa bodo tudi tam naleteli na ovire? Vsi se še spomnimo telefona Note 7, ki je poskrbel za eksplozivna presenečenja in upamo, da najnovejši izdelki ne bodo vsebovali takšnih pomanjkljivosti.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime