Farming Simulator 19 zaključil svoj prvi e-športni dogodek

Čeprav so bile ta teden oči igričarske industrije uprte v Fortnite World Cup turnir, se je vmes odvilo še eno tekmovanje, ki pa so ga opazili bolj redki.

Govorimo seveda o Farming Simulator e-športni ligi in prvi turnir se je uspešno zaključil v Harsewinkelu. Nemci vsako leto pridno gostijo festival FarmCon, letos pa je bil ta malce drugačen, saj se je Farming Simulator 2019 igral ne samo iz zabave, ampak iz želje po tekmovalnosti.

Pravila tega tekmovanja smo že razložili v preteklemu članku, tako da se na temu mestu lahko izognemo ponavljanju. Vedite le, da je Farming Simulator, kot e-šport, precej počasnejša igra od konkurentov, a to ne pomeni, da je kaj manj zabavna.

Videti je bilo moč nekaj zanimivih taktik, kjer so nekateri igralci nalagali bale sena in jih poskušali čimveč naenkrat spraviti na tekoči trak.

Na koncu je zmagala ekipa Trelleborg, katero sestavljajo junaki z imeni Simon Hollweck, Lukas Bauer in Felix Hasenberg. Za svoje vrhunsko obvladovanje traktorjev so si prislužili 2.000 evrov, 3x Logitech G513 tipkovnice ter Nitrado kupone vrednosti 500 €.

Watch FarmCon 19 – Farming Simulator League Finals from GiantsSoftware on www.twitch.tv

Nadaljnji razpored v Farming Simulatorju si lahko pogledate tule, 10. in 11. avgusta pa bo organiziran prvi online turnir. Če vam gre kmetijska mehanizacija od rok, si brž oglejte sledečo povezavo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime