Mount and Blade II: Bannerlord z novim igralnim posnetkom

Mount and Blade II: Bannerlord je v razvoju že celo večnost. Prvi del velja za pošteno simulacijo srednjeveškega vojskovanja in igra ima še danes lepo število privržencev, predvsem zahvaljujoč lepemu številu modifikacij, kjer nas nekatere popeljejo v svet Igre prestolov.

Bannerlord je pred kratkim dobil nov igralni posnetek iz svoje beta različice, ta pa prikaže večigralski način Skirmish.

Na mapi se spopadejo dve vojski, vsaka od njih pa vsebuje različne igralne razrede kot so lokostrelci, navadni vojaki in konjenica.

Bannerlod je grafično precej bolj napreden od svojega predhodnika, a od takrat je na večigralsko polje izšel Mordhau, ki mu bo Bannerlord, glede na prikazano v spodnjemu posnetku, bolj težko konkuriral.

Mount and Blade II: Bannerlord še vedno nima datuma izida, zadnja govorice namigujejo, da se bo to zgodilo enkrat v letu 2020.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Na splet ušel nov Assassin’s Creed Valhalla posnetek, ki prikaže šefovsko bitko

Nekaj dni nazaj smo poročali o prvem pravem igralnem posnetku za prihajajoči Assassin's Creed Valhalla. Nek pogumnež je na splet brez dovoljenja...

Ubisoft za en teden podarja dostop do vseh svojih iger

Francoski založnik Ubisoft nam bo čez nekaj dni pokazal, na čem vse je delal zadnje leto in glede na to, da je...

Prvi Ultra skupek zmajevskih skinov v igri Valorant vas bo stal okoli 100 €

Valorant je zabavna večigralska igra, a razvijalec Riot je ni izdal samo zaradi tega, ker se je počutil darežljivega, ampak zato, da...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!