Mount and Blade II: Bannerlord z novim igralnim posnetkom

Mount and Blade II: Bannerlord je v razvoju že celo večnost. Prvi del velja za pošteno simulacijo srednjeveškega vojskovanja in igra ima še danes lepo število privržencev, predvsem zahvaljujoč lepemu številu modifikacij, kjer nas nekatere popeljejo v svet Igre prestolov.

Bannerlord je pred kratkim dobil nov igralni posnetek iz svoje beta različice, ta pa prikaže večigralski način Skirmish.

Na mapi se spopadejo dve vojski, vsaka od njih pa vsebuje različne igralne razrede kot so lokostrelci, navadni vojaki in konjenica.

Bannerlod je grafično precej bolj napreden od svojega predhodnika, a od takrat je na večigralsko polje izšel Mordhau, ki mu bo Bannerlord, glede na prikazano v spodnjemu posnetku, bolj težko konkuriral.

Mount and Blade II: Bannerlord še vedno nima datuma izida, zadnja govorice namigujejo, da se bo to zgodilo enkrat v letu 2020.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!