Breaking Bad film El Camino dobil prvi uradni napovednik in datum izida

Dobre novice za vse navdušence nad serijo Kriva pota.

Dela se namreč nov film in to smo v bistvu že vedeli. Vseeno pa nas je presenetil prvi napovednik, ki se je pokazal kar od nekje.

Film je dobil uradno ime El Camino, spremljali pa bomo zgodbo Jesse Pinkmana, ki je v originalni seriji bil eden redkih likov, ki ni imel čisto zaključen štorijalni lok. El Camino bo tako direktno nadaljevanje, dobili pa bomo pa tudi vpogled v njegovo preteklost.

Serija je zaenkrat še vedno ovita v tančico skrivnosti, saj je zaenkrat potrjeno samo to, da bo v glavni vlogi zaigral zopet Aaron Paul. Za režiserski stolček se bo spet usedel Vince Gilligan, ki je eden redkih tipov v Hollywoodu, v katerega imam popolno zaupanje. Če še niste uganili, sem velik navdušenec nad Breaking Bad serijo, kar lahko tudi vidite v moji primerjavi, kjer sem ta mojstrski izdelek postavil ob stran Igre prestolov.

Pričakujemo, da bomo videli tudi pojav odvetnika Saula, ki ima spet svojo serijo Better Call Saul in katera je hudo uspešna in se bo kmalu preselila že v svojo 5. sezono.

Najboljše pri vsemu je, da smo dobili tudi datum izida. El Camino bo izšel 11. oktobra (ja, letos!) in to eksluzivno za Netflix.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime