Fortnite – razvijalec Epic zaradi pritožb igralcev povrnil spremenjeni sistem grajenja

Včeraj smo pisali o spremembah na področju grajenja, ki jih je razvijalec Epic vpeljal v igro Fortnite v posodobitvi 10.20.

Majhna sprememba, kjer se je povečal čas gradnje iz 0.05 na 0.15 je razburil ogromno igralcev in igralci so razvijalca pozivali, da naj povrne stari sistem ali pa se bo zgodil masoven odhod od igre. Čeprav je Epic najprej trdno zagovarjal svoje spremembe, saj je pritisku vendarle uklonil. Nič presenetljivega torej, saj se je enako zgodilo s spremembami na področju robota BRUTE.

Epic je spremembe oznanil na svojemu blog zapisu in igralci bodo lahko spet brezskrbno izvajali “90s” in “Waterfalle”. Prvotne spremembe so bile narejene zato, da bi postalo bojno polje bolj izenačeno za vse igralce, tudi za tiste, ki imajo višjo latenco. Vendar je skupnost zagnala dovolj velik krik, da je Epic hitro preklical spremembe.

Morda je razlog za to tudi dejstvo, da so igralci dejansko zapuščali igro, Fortnite pa trenutno na Twitchu ne potrebuje dodatnih udarcev, saj glede na gledanost močno zaostaja za nedavno izdanim World of Warcraft Classic.

So vam spremembe všeč? Pokažite svojo spretnost na našemu Fortnite turnirju Gaming brez izgovorov #4, za katerega že zbiramo prijave!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

6 KOMENTARJI

  1. Hello epic game my best game is fortnite and pls Come back old map I Miss that I criyng pls s1 s2 s3 s4 s5 s6 s7 s8 s 9 s10 pls Come back I Miss him so much

  2. when i try to tep on samthing dosent opens, when i try to change my skin i can’t do it, when i try to go on seetings dosent open them. I try to restart fortnite and my ps4 and nofing doesnt help. some help plise

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime