Bad Boys for Life dobil prvi uradni napovednik

Podli fantje se končno vračajo. Bad Boys franšiza je počivala dolgih 14 let, saj je dvojka izšla davnega leta 2003. Ikonični dvojec, ki ju sestavljata Mike Lowrey in Marcus Burnett, bosta zopet odigrala Will Smith in Martin Lawrence.

14 let je dolga doba in Will Smith je očitno odporen na staranje. Žal pa bi Martin Lawrence lahko izgubil kakšno dodatno kilo, očitno pa ima tudi malce težav z izgovarjanjem besed.

A to ni pomembno, saj prvi uradni napovednik obljublja eksplozivno akcijo, kjer ne bo manjkalo vratolomne vožnje skozi nakupovalni center, streljanja in skakanja na helikopterje.

Dobra novica je tudi, da se vrača Joe Pantoliano v vlogi tečnega policijskega načelnika in da bo producent zopet Jerry Bruckheimer.

Upamo lahko samo, da bo zmes akcije in komedije na zadovoljivi ravni. Zgodba zaenkrat namreč ne izgleda nič posebnega in tudi napovednik ponavlja nekatere kadre, iz katerih je jasno, da se želi Mike Lowrey upokojiti, ampak bosta s partnerjem opravila še zadnjo nalogo. “One last time”.

Žal v nobenemu kadru ne vidimo legendarnega Reggija, ki je verjetno še vedno devičnik.

Bad Boys for Life bomo lahko v kinih gledali 17. januarja 2020.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime