Cyberpunk 2077 bo vseboval večigralstvo

CD Projekt RED je uradno potrdil govorice, da bo njihov naslednji naslov Cyberpunk 2077 vseboval večigralstvo. To bo njihova prva igra, ki bo zaplavala v medmrežne vode in seveda so se pri igralcih takoj pojavili strahovi, da bo na ta račun trpela kampanja.

Vendar ste lahko zaenkrat brez skrbi. Razvijalec je Twitterju zatrdil, da so trenutno povsem fokusirani na enoigralsko kampanjo in da je večigralstvo zaenkrat v zelo zgodnji fazi razvoja. Trenutno še iščejo člane ekipe za razvoj in tako Cyberpunk 2077 16. aprila izšel samo v enoigralski obliki, večigralstvo pa bo nato dodano kasneje.

Po izdani igri bodo na vrsti brezplačni DLC-ji ter obsežni dodatki kot sta bila denimo tista za The Witcher 3 in šele ko bo izdana vsa enoigralska vsebina, nas bodo povabili na svoje strežnike.

Seveda se nikomur ne sanja, kako bo Cyberpunk 2077 izgledal, ko se bodo na naši mapi pojavili drugi igralci, je pa lepo videti, da CDPR redno dodaja nove informacije. Tako smo nedavno izvedeli, da bodo vse vmesne sekvence potekale iz prvoosebnega pogleda, dobili pa smo tudi nov igralni posnetek, ki si ga lahko ogledate spodaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime