Tekmovanje TOP YouTuber 2019 se je uradno začelo!

Pa smo dočakali magični datum, ko se je uradno odprlo tekmovanje za TOP YouTuberja v Sloveniji.

Po uspešnemu zaključenemu tekmovanju iz lanskega leta, kjer je na koncu krono odnesel JackOnTheBox, se je za letošnje prvenstvo prijavilo ogromno kandidatov. Prejeli smo preko 40 prijav, kar je veliko večja številka od tiste lanske.

Vsi kandidati so lepo razvrščeni na sledeči povezavi in potrpežljivo čakajo na vašo podporo. Samo vi boste namreč odločili, kdo od njih si bo izboril naslov najboljšega ter ga s tem tudi bogato nagradili.

Vsakemu od tekmovalcev lahko namenite samo en glas. S tem smo malo spremenili pravila od lani, saj tako dobimo bolj čist rezultate in imajo vsi tekmovalci več možnosti za boljšo uvrstitev.

Glasovanje bo potekalo do 10.10.2019, vmes pa rezultati glasovanja ne bodo vidni. Te bomo razkrili 5.10. v obliki lestvice, kjer bo prikazan seznam desetih najbolje uvrščenih. S tem smo poskrbeli, da bo tekmovanje vseskozi napeto in vznemirljivo, tako za tekmovalce, kot tudi za glasovalce.

V veliki finale se bodo nato prebili trije tekmovalci, katerim bo nato komisija podelila točke in tako bomo dobili končnega zmagovalca tekmovanja TOP YouTuber 2019!

Tekmovalci pa ne bodo samo sedeli in čakali na vaše glasove. Vsem sodelujočim namreč priporočamo, da svoji nabrani skupnosti naročite redno glasovanje in tekmovanje delite preko Facebooka, YouTuba, Instagrama oz. katerekoli platforme, ki bi vam znala prinesti glasove. To se je lani izkazalo za hudo priporočljivo taktiko in zato jo priporočamo tudi letos.

Še najbolj priporočamo pa, da naredite prav poseben video, ki je namenjen tekmovanju. Če svoje sledilce nagovorite direktno, boste zagotovo dobili največji odziv!

Tisti, ki prejme zlato kolajno bo prejel materialne nagrade v vrednosti 800 €, prav tako pa bo povabljen na dogodek Gaming brez izgovorov #4 v Mariboru, kjer se bo lahko srečal z ostalimi člani komisije, prav tako bo na dogodku igral vidno vlogo. Seveda pa je neizogibno tudi dejstvo, da postane zvezdnik slovenske YouTube scene. Tako da se pripravite na slavo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

4 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime