Prvi uraden pogled na Googlov telefon Pixel 4

Apple je že razkril svojo naslednjo generacijo telefonov iPhone 11 in sedaj se približuje čas, da enako naredi tudi tehnološki velikan Google.

O Pixel 4 krožijo govorice že nekaj časa, Google pa je tudi prikazal prvi napovednik, kjer vidimo, da bomo lahko novi telefon upravljali z zračnimi gestami. Marketinška mašinerija je sedaj v polnemu pogonu in tako je Google včeraj sredi Time Squara v New Yorku na 49 nadstropno stavbo Marrriot Marquis obesil ogromno reklamo, ki prikaže prvo uradno sliko Pixla 4.

No, v bistvu lahko vidimo samo zadnji del s kamerami, ki bo očitno močno spominjal na Applovo obliko. Na reklamnemu panoju tudi pozivajo vse lastnike svojih naprav, da Google pomočniku zapovejo opomnik za 15. oktober.

Google je izdal tudi uradno povabilo na dogodek v New Yorku. Obiskovalci bodo lahko videli, kaj vse trenutno skriva Google in morda prikažejo več kot samo telefone.

Ti naj vsebovali tri zadnje kamere, govorice pa pravijo, da Pixel 4 ter Pixel 4 XL na zadnji strani ne bosta vsebovala bralca prstnih odtisov, ampak naj bi se za odklepanja zaslona Google zanašal na tehnologijo za zaznavanje obraza.

Skoraj zagotovo bo Pixel 4 poganjal najnovejši Android operacijski sistem Android Q.

Več bo razkritega 15. oktobra, močno pa upamo, da se bo v novih napravah našel prostor za 3.5 mm vtič za slušalke. Sanjati je dovoljeno.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Na splet ušel nov Assassin’s Creed Valhalla posnetek, ki prikaže šefovsko bitko

Nekaj dni nazaj smo poročali o prvem pravem igralnem posnetku za prihajajoči Assassin's Creed Valhalla. Nek pogumnež je na splet brez dovoljenja...

Ubisoft za en teden podarja dostop do vseh svojih iger

Francoski založnik Ubisoft nam bo čez nekaj dni pokazal, na čem vse je delal zadnje leto in glede na to, da je...

Prvi Ultra skupek zmajevskih skinov v igri Valorant vas bo stal okoli 100 €

Valorant je zabavna večigralska igra, a razvijalec Riot je ni izdal samo zaradi tega, ker se je počutil darežljivega, ampak zato, da...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!