V Fortnite prihaja Batman

21. septembra bo nastopil praznik, ki se imenuje Batman Day in takrat lastnik licence DC proslavlja ime najbolj znanega človeka-netopirja.

Za praznovanje se je združil tudi z razvijalcem Epic Games in očitno bomo kmalu v igri Fortnite prejeli prav poseben, Batmansko obarvani dogodek.

To je ugotovil “dataminer” Lucas7Yoshi, ki že dolgo časa brska po vseh datotekah Fortnita in v njih odkriva skrivnosti, ki še niso bile najavljene javnosti. Tako je ugotovil, da bo Tilted Town zopet doživel spremembo, spremenil pa naj bi se v Gotham City, po kateremu že dolga leta roko pravice deli Batman.

Razkril je nova orožja, kot je denimo eksplozivni Batarang. Tega bodo lahko igralci zalučali direktno v nasprotnika ali pa ga uporabili kot past. Ko bo nič hudega sluteči igralec naletel nanj, bo ta eksplodiral kot skrita mina, s to razliko, da ga lahko vržemo tudi v steno, kjer bo potrpežljivo čakal na svojo naslednjo žrtev.

Čaka nas tudi Grappling Gun, s katerim bomo lahko urno in predvsem kulsko odleteli mimo nasprotnikov, Lucas7Yoshi pa je odkril tudi dva nova “gliderja”, nov sprej ter novo misijo. Žal zaenkrat še ni odkril nobene nove preobleke.

Da bo Epic nekaj počel z Batmanom je bilo jasno že ob njegovi tedenski podelitvi brezplačnih iger. Več kot očitno bo v svojo knjižico dodal Batman igre, partnerstvo pa se je očitno razširilo tudi na Fortnite.

Batman se bo skoraj zagotovo v Fortnitu pojavil 21. septembra, tako da navdušence Črnega viteza čaka prav poseben vikend.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime