Tinder dela na svoji igri, ki naj bi omogočila lažje in bolj zanimivo parčkanje uporabnikov

Aplikacija Tinder je znana vsakemu, ki mu je odveč tradicionalno vikendaško ždenje za lokalnim šankom in oprezanje za rahlo opitimi strankami, ki bi jih lahko nato ob nerodnemu dialogu zvabil k sebi domov. Zakaj bi se ukvarjal z vsem tem, če pa aplikacija Tinder omogoča iskanje zmenkov kar preko tapkanja na telefonu.

Tole je uraden logotip “igre”.

Razvijalci so se odločili drsanje po zaslonu malce popestritev in nastala je igra Swipe Night.

To je v bistvu epizodna avantura, ki bo v bistvu sestavljena iz parih, 5-minutnih videov. Uporabniki bodo med posnetkom naleteli na situacije, kjer bodo lahko izbrali nadaljnji potek dogajanja.

Za vsako odločitev bodo imeli na voljo 7 sekund in vse skupaj spominja na interaktivno različico filma Black Mirror: Bandersnatch. Le da se bo tukaj pustolovščina dogajala v apokaliptičnem okolju.

Ko bo uporabnik odigral avanturo, bo aplikacija igralce poskušala poparčkati glede na njihove odločitve. Ko boste v svoj par dobili nekoga, ki je sprejel enake odločitve, si boste lahko ogledali tudi vse njegove druge izbire med igro, razvijalec pa upa, da bi to lahko služilo kot tista zadeva, ki “prebije led” in začne lažji pogovor.

Swipe Night bo zrežirala 23-letna Karena Evans, katera je v preteklosti poskrbela za režijo videospotov rapperja Draka, prisotni pa bodo tudi nekateri igralci iz filmov Inherent Vice ter Chinatown Horror Story.

Swipe Night bo svojo premiero doživel 6. oktobra, uporabniki pa bodo lahko v epizodah sodelovali vsak večer, med 18.00 in 00.00.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime