Bo Fortnite dobil povsem novo mapo?

Fortnite je igra, ki se konstantno spreminja in nadgrajuje. Razvijalcu Epic Games je uspel velik podvig, saj eno in isto mapo neprestano spreminjajo in v njej prirejajo različne dogodke in tako igralcem nikoli ni postalo dolgčas, niti se mape niso naveličali.

A zna se pripetiti, da bo Fortnite kmalu povsem drugačen kot smo ga poznali do sedaj. Kopičijo se namreč dokazi, da bo Epic zamenjal celotno mapo ter tako igralcem pričaral povsem novo izkušnjo.

Do podatkov so prišli takoimenovani “dataminerji”, ki prečesavajo vse datoteke igre in v njih iščejo namige za še nenajavljeno vsebino. Eden izmed njih, Lucas7yoshi, je že nekaj časa pravilno napovedal, da nas čaka morebitna nova Batman vsebina in to se je nato izkazalo za pravilno napoved.

Lucas je sedaj razkril, da znajo Fortnite kmalu doleteti velike spremembe na mapi. V datotekah je odkril nova imena na mapah in čeprav se znajo samo preoblikovati lokacije, je novih točk na mapi kar 12. To pomeni, da zna Epic povsem zamenjati celotno pokrajino, namesto da bi samo spreminjal že obstoječo. Prav tako je ta zadnja posodobitev, ki je tudi vsebovala vse te informacije, označena z imenom “The End”.

Da se zna zamenjati mapa je podprl še en “dataminer” z imenom ShiinaBR, ki je odkril povsem nov nalagalni zaslon. Na njem lahko vidimo karakterje, ki mahajo v slovo letečemu avtobusu, slika pa naj bi v datotekah nosila naslov: “Last Stop, Thank you, Bus Driver!” To zna pomeniti, da je Battle Bus odložil še zadnje igralce na sedanji mapi in da je čas za nekaj povsem novega.

Seveda ni nič od tega še uradno potrjenega, a več znamo izvedeti kaj kmalu. Tekoča sezona se bo iztekla 6. oktobra in morda bo ravno 11. sezona prinesla praktično povsem novo igro.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime