Breaking Bad film El Camino dobil čudovit in strašljiv napovednik

A se bomo že enkrat premaknili na 11. oktober in si bom končno lahko ogledal El Camino, film, ki bo nadaljeval zgodbo serije Breaking Bad?!

Da sem velik oboževalec slednje ni skrivnost, to pa lahko razberete iz mojega zapisa, kjer sem Breaking Bad primerjal z Game of Thrones in po točkah razložil superiornost serije, ki za moje srce še danes ni dobila pravega tekmeca.

Potem ko smo dobili kratek dražilnik, je sedaj napočil čas za prvi napovednik, ki malce bolje razloži situacijo filma El Camino. No, tudi ta je bolj skrivnosten, saj igralci spregovorijo komajda kakšno besedo.

Film se bo tokrat vrtel okoli Jesse Pinkmana, ki je videl že boljše čase. Na begu pred policijo se zateče v dom prijatelja, ki ga poznamo iz serije pod imenom Skinny Pete. Nato se mu pridruži še hecni Badger in oba sta precej šokirana nad videzom Pinkmana.

Pozorni boste odkrili ogromno namigov na serijo in ni še čisto jasno, kaj točno bo Jessejeva misija. Seveda je tako tudi prav, saj je naloga napovednika, da v vas vzbudi zanimanje za ogled.

El Camino, kar je mimogrede tudi tip avta, s katerim Jesse na koncu Breaking Bad serije pobegne, bo izšel ekskluzivno za Netflix, to pa se bo zgodilo 11. oktobra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime