Breaking Bad film El Camino dobil čudovit in strašljiv napovednik

A se bomo že enkrat premaknili na 11. oktober in si bom končno lahko ogledal El Camino, film, ki bo nadaljeval zgodbo serije Breaking Bad?!

Da sem velik oboževalec slednje ni skrivnost, to pa lahko razberete iz mojega zapisa, kjer sem Breaking Bad primerjal z Game of Thrones in po točkah razložil superiornost serije, ki za moje srce še danes ni dobila pravega tekmeca.

Potem ko smo dobili kratek dražilnik, je sedaj napočil čas za prvi napovednik, ki malce bolje razloži situacijo filma El Camino. No, tudi ta je bolj skrivnosten, saj igralci spregovorijo komajda kakšno besedo.

Film se bo tokrat vrtel okoli Jesse Pinkmana, ki je videl že boljše čase. Na begu pred policijo se zateče v dom prijatelja, ki ga poznamo iz serije pod imenom Skinny Pete. Nato se mu pridruži še hecni Badger in oba sta precej šokirana nad videzom Pinkmana.

Pozorni boste odkrili ogromno namigov na serijo in ni še čisto jasno, kaj točno bo Jessejeva misija. Seveda je tako tudi prav, saj je naloga napovednika, da v vas vzbudi zanimanje za ogled.

El Camino, kar je mimogrede tudi tip avta, s katerim Jesse na koncu Breaking Bad serije pobegne, bo izšel ekskluzivno za Netflix, to pa se bo zgodilo 11. oktobra.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

RTX 3090 lahko poganja The Witcher 3 in Horizon Zero Dawn v ločljivosti 8K pri 30 sličicah na sekundo

Eden od bonusov igranja iger na PC-ju je dejstvo, da lahko strojno opremo postopoma nadgradimo, to pa vam omogoča, da isto igro...

Big Bang Theory zvezdnico bomo novembra gledali v novi zanimivi seriji The Flight Attendant

Oboževalci igralke Kaley Cuoco, ki je najbolj znana po vlogi Penny v seriji Veliki pokovci, boste kmalu lahko svojo vzornico zopet gledali...

Piratom je po enem letu uspelo skrekati igro Red Dead Redemption 2

Pirati PC iger se že dolgo časa borijo proti zloglasni zaščiti Denuvo in obe strani sta dobili in izgubili nekatere bitke. Vendar...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!