Fallout 76 zbirateljske čelade vpoklicane, saj zaradi plesni lahko škodujejo zdravju

Joj, Fallout 76. Priznati moram, da sem že malček pozabil na igro, ki je s svojimi traparijami dnevno polnila naslovnice vseh spletnih strani, pri katerih ni bila izvzeta niti naša. Kako človek ne bi pisal, o vedno novih težavah založnika Bethesde? Preprosto nemogoče.

Potem, ko se je situacija navidezno le malček umirila, je na Redditu zopet zagorel ogenj kontroverzije. En uporabnik je namreč opazil, da se je trgovina Gamespot odločila vpoklicati vse zbirateljske čelade, katere so prodali v navezi s proizvajalcem Chronicle.

Problem je v notranjosti čelade, specifično gre za blago, ki lahko povzroči nastanek plesni. To je seveda velika težava za vse tiste, ki imajo težave z dihanjem ali pa z alergijami, pri katerih zna poceni blago vzbuditi resne zdravstvene težave.

Glede na spletno stran United State Consumer Product Safety Commission naj bi bilo odposlano 20.000 čelad, katere so bile sedaj vpoklicane. Gamestop bo kontaktiral vsakega kupca posebej in bo ponujal vračilo denarja, za katerega so stranke ob nakupu odštele okoli 150 dolarjev.

Bethesda, res, ostal sem brez komentarja in zadeva že dolgo časa ni več smešna.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime