Epic podarja igri Metro 2033: Redux in Everything

Prejšnji teden je Epic Games poskrbel za pravo obdarovalno mrzlico, saj smo zastonj prejeli kar 6 različnih Batman iger. Ta teden se je situacija malce umirila, saj bomo prejeli samo dva brezplačna izdelka, a nič ne de, saj sta kvalitetna.

Če se vam kolca po po sovjetski apokaliptični Moskvi, potem je za vas kot naročena Metro serija. Zadnji del Exodus smo popisali, a če morda serije še niste preizkusili, potem je najboljše štartati s prvim delom. Metro 2033: Redux je malce predelana enica, saj je razvijalec 4A nadgradil grafično paleto, ki je malce prijaznejša za moderne oči. Gre za vrhunski izdelek, ki ga za to ceno enostavno morate preizkusiti. Svoj izvod poiščite tukaj.

Druga igra je povsem drugačna. Everything je naslov za meditacijo, saj lahko prevzamete vlogo česarkoli: od malega organizma do celih galaksij, zraven pa poslušate umirjeni glas filozofa Alan Wattsa. Svojo kopijo prevzamete lahko tukaj.

Kot vedno, ko špila enkrat aktivirate, bosta vaša ostala za vedno. Ponudba velja do 3. oktobra, nakar bomo dobili novo brezplačno igri Minit.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime