Red Dead Redemption 2 ne bo dobil enoigralskih DLC-jev

Današnji razvijalec Rockstar je precej drugačen od tistega leta nazaj.

Včasih je namreč več poudarka dajal na enoigralsko kampanjo – spomnimo se denimo odličnih DLC-jev za igro GTA IV.

Vendar pa je razvijalec pri GTA V zavohal dobiček pri večigralskih mikrotransakcijah in od takrat vse svoje napore vlaga samo še v ta vidik. To je seveda logično – ravno zaradi GTA Online je petica dolga leta po izidu še vedno na vrhu prodajnih lestvic in Rockstar služi lepo število denarcev, brez da bi se moral kaj posebno pretegniti pri razvijanju vsebine.

Enako se bo sedaj zgodilo tudi za kavbojščino Red Dead Redemption 2. Igra si je pri nas ravno zaradi nepozabne štorijalne vsebine prislužila najvišjo vsebino, žal pa je to vse kar bomo dobili na področju kampanje. Asistentka večigralske produkcije Kaite Pica je v intervjuju za VG247 naznanila, da so zaenkrat 100% osredotočeni samo na večigralsko vsebino Red Dead Online.

Dobiva pa vsaj ta del novo vsebino. Rockstar je nedavno izdal posodobitev Frontier Pursuits, katera igralce nagradi za raziskovanje sveta, saj igralci lahko kupijo zemljevide, ki nato bežno orišejo lokacijo zaklada. Nato se boste morali zanesti na svoje preiskovalne sposobnosti in najbolj vztrajni si boste tako priskrbeli bogate nagrade. Ni ravno prava kampanja, a je vsaj nekaj, dokler ne dobimo predelave za PC.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime