FIFA 20 se kopa v negativnih ocenah, a še vedno uživa odlično prodajo

FIFA 20 je zunaj in čeprav so ji kritiki podelili nekje povprečne ocene, je veliko manj prizanesljiva igričarska skupnost.

Na Metacriticu trenutno igra drži porazne in naravnost sramotne ocene: 1.3 (PS4), 0.4 (PC), 0.9 (Xbox One) ter 1.2 (Switch). Igralci se pritožujejo, da je naslov samo prepleskana različica igre FIFA 19 in da je EA vse svoje napore vložil samo v mikrotransakcije ter neslavni FUT način.

Tako naj bi bilo prisotnih ogromno hroščev, najbolj pa naj bi ga nasrkal karierni način, v katerega je bilo vloženo premalo truda in se čuti kot nekakšna stvar, ki je bila bolj na silo porinjena v igro.

Kljub vsem tem ocenam pa se FIFA 20 prodaja kot za med. V Združenemu kraljestvu zadeva udobno stoji na vrhu lestvic pri prodanih fizičnih kopijah in to kar na vseh platformah. Vendar pa ni povsod narasla prodaja: v primerjavi z igro FIFA 19 je bilo na PS4 prodanih manj fizičnih kopij, Xbox One ter Nintendo Switch pa sta zabeležila boljšo prodajo v primerjavi s predhodnikom.

Žal EA, Microsoft ali pa Sony ne kažeta prodajnih številk digitalnih kopij, a glede na dobro prodajo fizičnih izvedenk, ta zagotovo ne more biti slaba. Dandanes seveda ni vse v prodaji, še posebej to velja za FIFA serijo. Mikrotransakcije so nenazadnje EA-ju pri FIFI 19 prinesle več dobička kot pa prodane kopije igre in sklepamo, da se bo enako zgodilo tudi pri nasledniku.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime