GOG svoj 11. rojstni dan praznuje z ogromno razprodajo iger

Kar težko je verjeti, da platforma digitalnih iger Good Old Games, v igričarskih krogih bolje poznana kot GOG praznuje že svoj 11. rojstni dan obstoja.

Platforma je svojo življenjsko pot pričela kot ponudnica starejših naslovov, ki ste jih bolj težko našli na drugih trgovinah. Nato so svojo ponudbo razširili tudi na novejše igre, vsem pa je bilo skupno dejstvo, da ne vsebujejo nadležnega DRM-ja, ki ščiti vse današnje igre na Steamu.

V počastitev svojega rojstnega dneva je GOG organiziral ogromne popuste na svoje izdelke, med katerimi najdemo nekaj odličnih priboljškov. Če morda v svoji knjižnici še vedno ne posedujete igre The Witcher 3, jo sedaj kupite za vsega 13.49 €, vsebuje pa tudi obe večji razširitvi. Močno je znižan tudi Darkest Dungeon in to na samo 6.89 €, za 40% pa so odrezali ceno tudi Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition na 26.99 €. Za smešno ceno si lahko privoščite legendarne Gothic naslove, vsak od njih velja samo 2.29 €.

Ponudbe je ogromno – preveč, da bi zadevo lahko stipkali v temu članku, zato je najbolje da se odpravite v njihov trgovino in si pregledate celotno zbirko.

Razprodaja bo trajala še cel vikend, tako da vam je ostalo še nekaj časa, da natančno pregledate vse popuste.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime