Fallout Legacy kolekcija je resnična, a bo na voljo samo Evropejcem

Pisali smo že o nedavnemu skrivnostnemu paketu, ki se je pojavil na Amazonu in je hitreje pognal radiacijsko kri po žilah vsakemu pravemu Fallout navdušencu, ki ima rad dobre kupčije.

Fallout Legacy namreč za pičlih 40 € ponuja res ogromno vsebine. Za to ceno dobite Fallout 1, Fallout 2, Fallout 3, Fallout: New Vegas in Fallout 4 in to z vsemi DLC-ji.

Sedaj je Bethesda zadevo tudi uradno potrdila, a prek Twitterja je tudi pojasnila, da bo zbirka na voljo samo Britancem in Nemcem. Kar je vseeno dobra novica za nas Slovence, saj jo lahko naročite preko nemškega Amazona in boste zadevo še zmeraj prejeli v svoj poštni nabiralnik.

Bilo bi lepo, če bi Bethesda vložila še nekaj truda in starejše Falloute bolje optimizirala za delovanje na sodobnih operacijskih sistemih, a nekako dvomimo, da se bo to zgodilo za tak omejen izid.

Fallout Legacy bo izšel 25. oktobra in zanimivo je dejstvo, da ravno takrat izide igra The Outer Worlds. To je veliko ljudi označilo za pravo nadaljevanje Fallout franšize, še posebej zaradi dejstva, ker na projektu delata originala Fallout ustvarjalca ter razvijalec Obsidian, ki je njega dni spočel New Vegas. Verjetno se gre samo za naključje, kajne?

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime