Fortnite – razkrit čas zaključka 10. sezone, spet nas čaka raketa

Počasi a vztrajno se približuje zaključek desete sezone igre Fortnite. No, ta bi se moral prvotno odviti že včeraj, a je očitno razvijalec Epic potreboval še nekaj priprav, da se dokončno poslovi od Season X.

Sedaj pa se je tudi uradno pojavil čas zaključka, ta pa bo prirejen preko posebnega dogodka The End. Na območju Dusty Depot nad raketo se je pojavil ogromen odštevalnik, ki pridno odšteva sekunde. Preračunano se bo tako The End v igri odvil 13. oktobra ob 20.00.

Odštevalnik se je, kot veli tradicija, pojavil tudi na vseh televizorjih v igri, zaenkrat pa ti ne oddajajo nobenih posebnih zvočnih signalov ali pa kaj podobnega.

“Data minerji” so v preteklih dneh budno prečesavali vse datoteke in v njih odkrili marsikaj zanimivega – med njimi lahko najdemo tudi celoten potek dogodka The End. Če se ne bojite kvarnikov, si lahko opis dogodka preberete spodaj, tisti, ki pa bi bili radi presenečeni, se izognite spodnjega poševnega teksta.

Preden se začne dogodek, bodo vsi igralci posrkani v posebno battle royale sobo imenovano The End. Tu bodo lahko igralci opazovali odvijanje celotnega dogodka. Ko bo odštevalnik dosegel številko 0, raketa pa se bo izstrelila. Vsi igralci bodo postali imobilizirani, začele pa se bodo predvajati skriti zvočni posnetki The Visitorja. Ko bo konec posnetkov, bodo igralci posrkani v Zero Point na Loot Lake jezeru. Ko bodo igralci prešli Zero Point, jih bo na drugi strani pričakala povsem nova mapa, ta pa še ni bila razkrita, saj so bili vsi podatki v datotekah z njo šifriranih.

Sedaj je že skoraj potrjeno, da bo 11. sezona v Fortnite privedla povsem novo mapo in lepo je, da se bomo od nje poslovili ob zaključnemu raketnemu dogodku, ki je ob zaključku 4. sezone povsem navdušil in ga še danes hranimo v lepemu spominu.

13. oktober bo tako poln zanimivosti, saj se bo takrat odvil tudi naš Fortnite turnir. Igralce pozivamo, da tudi po zaključku tekmovanja ostanejo v igri in se skupaj z nami poslovi od tekoče sezone.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

7 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime