Fortnite – 11. sezona prestavljena za en teden, s tem pa tudi naš Fortnite turnir

Razvijalec se je odločil svojo 10. sezono malce podaljšati, tako da boste imeli en teden več, da polovite še zadnje dosežke v tekoči sezoni.

Originalno naj bi se Season X zaključil 6. oktobra, a to po novem ne velja več. Epic bo 8. oktobra sprožil zaključni dogodek Out of Time, v katerem boste lahko polovili še zadnje nagrade in kozmetične preobleke in poseben nalagalni zaslon, ki vam bo za večni spomin v spomin vtisnil 10. sezono, ki je v Fortnite prinesla precej velike spremembe – mnogo njih je precej razburilo igralce.

Nehote pa je Epic tudi dodobra zafrknil naš Fortnite turnir Gaming brez izgovorov #4. Zadeva naj bi se odvila 6. oktobra, a ker bi ravno na ta dan izšla tudi 11. sezona, smo v strahu pred nedelujočimi strežniki turnir prestavili na 13. oktober. Tekmovalce smo glede novega termina tudi obvestili preko e-pošte in ravno ko smo poslali obvestilo, je Epic udaril z novico, da bo nova sezona štartala 13. oktobra.

A mi se ne damo, tako da bo naš turnir še vedno odigran 13. oktobra. Zadeva zna biti močno zanimiva, saj bo tekmovanje potekalo v prenovljenemu Fortnitu, ki zna, če bodo držale govorice, pripeljati povsem novo mapo!

13. oktober bo tako slovenski Fortnite dan, saj je naš turnir preko prijav nabral že preko 200 tekmovalcev! Še vedno sprejemamo nove igralce, tako da le brž na prijavo!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

    • Zdravo,
      V primeru, da igrate Fortnite prosim preberite navodila pozorno, 13.10 se bodo odvijale kvalifikacije ki se igrajo od doma, dogodek v Mariboru pa bo 19 in 20. 10 na katerega ste vljudno vabljeni. Dogodke prirejamo po celi Sloveniji tekmom leta več o naših dogodkih pa tukaj https://hop.si/gamingsi-dogodki/ lp

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime