Belle Delphine zaradi aretacije izginila iz interneta

Veste, če bi želel na HOPsi pisati o internetnih zvezdnikih tipa Jake Paul in podobni, bi imel vsak dan na voljo tono vsebine. A tega ne delam. Zakaj? Ker se mi po večini ti ljudje zdijo povsem nezanimivi, pretenciozni in včasih naravnost antipatični.

A dovolite mi, da naredim izjemo za Belle Delphine. Punca mi je res na moč zanimiva in kljub temu, da v njej zagotovo prebiva dobra merica norosti, si ne morem kaj, da je ne bi spremljal.

Cosplayerka je v igričarskih krogih povzročila pravo zmešnjavo, ko je začela prodajati svojo vodo iz kopeli, ki so jo norci kupovali kot obsedeni. Ne smemo pozabiti tudi njene odprave na PornHub, kjer je vse pornografske navdušence dobro potegnila za nos.

Žal pa je nato Belle naletela na težke čase. Najprej je zaradi neprimerne vsebine izgubila svoj bogati Instagram račun, čemur je sledilo njeno popolno izginotje iz interneta. Nazadnje je preko svojega Twitterja sporočila, da se je zastrupila s hrano v Grčiji in od takrat vse tiho je bilo.

Pojavila so se razna ugibanja, kam za vraga je izginila punca, ki je bila kljub vsemu nekako na vrhuncu svoje slave. Podcast h3h3 je ugibal, da ima morda Belle težave z zakonom in včeraj je punca vendarle podala novo izjavo.

Na Twitterju je potrdila, da je bila aretirana, razlog pa je presneto bizaren. Gostila naj bi zabavo, kjer naj bi ji neka obiskovalka ukradla hrčka, ki ga potem ni želela vrniti. Belle je prekipelo in jezo je nato stresla na njen avto. Tega (ki mimogrede močno spominja na Cliota) je posprejala z besedami “Prasica, vrni mi hrčka!”, zraven pa je pokazala tudi svoje risarske sposobnosti.

Na koncu je hrčka dobila nazaj, a zaradi tega naj bi bila tudi aretirana, kar naj bi bil razlog za njeno odsotnost. Kljub temu, da je na internetu ni bilo dva meseca, zaradi tega ni preveč izgubila na bančnemu računu. Njen Patreon še vedno drži več kot 2000 podpornikov in vsi verjetno upajo, da jim bo starleta končno poslala neko novo sliko, na katero čakajo že od julija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime