Novi Chernobylite video primerja lokacije iz resničnega Pripjata in Černobila s tistimi v igri

O igri Chernobylite smo že pisali, gre pa za duhovnega naslednika serije STALKER, ki bo veliko večji poudarek dajal na grozljivost in zanimivo štorijo, kot pa na akcijo.

Razvijalec The Farm 51 cilja na preživetvene mehanike, saj boste neprestano morali skrbeti za zaloge, ki vam bodo pomagale pri preživetju radiacijske okolice. Poleg tega bo poskrbljeno za kovačenje opreme, kjer boste lahko izboljševali svojo opremo ter orožja.

Pred kratkim smo za igro prejeli tudi napovednik Alternate Realities, ta pa primerja posnetke, ki so bili storjeni na lokacijah Černobila in Pripjata, s tistimi, ki jih bomo lahko našli v igri. Razvojni ekipi je podvig uspel zahvaljujoč tehniki skeniranja, ki se imenuje fotogrametrija, rezultate pa so lahko nato uspešno prenesli v pogon Unreal Engine 4.

Čaka nas očitno razburljiva avantura in v tej pušči takšnih naslovov, kjer nas je nazadnje razveselil samo Metro Exodus, je nova sovjetska igra več kot dobrodošla. Za pristni občutek boste lahko vklopili tudi zvočno podajanje v ruskem jeziku, kar je samo še dodatna stopnička za boljšo atmosfero.

Chernobylite izide že 16. oktobra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime