Kaj vse se bo dogajalo na Gaming brez izgovorov #4?

Kako hitro mine čas. Zdi se mi, da smo šele včeraj najavili naš dogodek Gaming brez izgovorov #4, pa smo že čez dali kvalifikacije za igri Teamfight Tactics in Fortnite ter zaključili s tekmovanjem Top YouTuber Slovenija 2019.

Sedaj pa nas pičla dva dneva ločita od nastopa dogodka v Mariboru in celotna ekipa HOPsi je napolnjena z adrenalinom in komaj čaka začetek dogajanja.

To se bo pričelo pred Hervisom, 19. oktobra ob 9.00 – torej praktično takoj, ko se odprejo vrata Europarka. Razpored prvega dneva je sledeč:

  • FIFA 20 turnir – začetek ob 10.00
  • Razer Fortnite finale – začetek ob 12.00
  • Beat Saber VR turnir – začetek ob 15.00
  • Meet&Greet YouTuberjev in zmagovalca Top YouTuber Slovenija – začetek ob 16.30
  • Zaključek dneva – Europark se zapre ob 21.00

Obiskovalci se boste lahko skozi celoten dan zabavali ob preigravanju iger na konzolah PlayStation 4 ter Xbox One, se zavrteli v VR igri Beat Saber in bili prisotni pri srečanju popularnih YouTuberjev kot so JureTrsanBlond, Smidi, JackOntheBox, pridružil pa se jim bo tudi zmagovalec tekmovanja Top YouTuber Slovenija – ScorpLZ.

Fortnite je seveda najbolj priljubljena igra na vseh dogodkih in igrali jo boste lahko tudi v Europark Mariboru.

Oboževalci se boste lahko z njimi slikali, spregovorili kakšno besedo, ne bo pa manjkalo tudi podeljevanja avtogramov. Poskrbljeno bo tudi za dirkaške navdušence, ki bodo lahko na dirkalnemu simulatorju UVI Racing preizkusili igro DiRT 2.0, tisti najboljši pa bodo za hitro zaključen krog prejeli tudi praktično nagrado.

Vse te stranske aktivnosti se bodo preselile tudi v drugi dan in na nedeljo, 20. oktobra, je razpored dogodkov sledeč:

  • Forky LoL TFT finale – začetek ob 10.00
  • Zaključek dogodka – Europark se zapre ob 15.00
Obiskovalci boste lahko preizkusili tudi VR in dirkanje na dirkalnih simulatorjih.

Igranja seveda ne moreš izvajati brez prave opreme. Za preizkus bodo prisotni UVI Chair pisarniški stoli ter Razer in Logitech igralni postaji, na katerih bo moč preizkusiti periferijo teh priznanih podjetij. Za vas pa skrivamo še eno presenečenje podjetja UVI, ki ga boste lahko ekskluzivno preizkusili samo tam! Namig: spremljate sledeči Instagram profil.

19. oktobra si tako v navigacijo zabeležite sledeči naslov: Europark Maribor, Pobreška cesta 18. Če boste slučajno imeli težave pri prevozu, se lahko poslužite spletne strani Prevoz.org. Zagotovo bo kakšen obiskovalec objavil prost sedež, zato je Prevoz.org odlična priložnost za hiter, priročen in poceni prevoz.

Tako, to je to, komaj čakamo da se vidimo in skupaj izpeljemo še en lep dogodek, ki vam bo še dolgo ostal v spominu!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime