Hearthstone pokal razpadel sredi prenosa v živo

Blizzard očitno vse napore vlaga v zajezitev PR katastrofe, ki so si jo privoščili pri nedavni cenzuri igralca, kateri je sredi prenosa v živo oddal podporo protestom v Hong Kongu.

Revežem je tako zmanjkalo denarcev za nakup kvalitetnega lepila, ki bi skupaj držal Heartstone trofejo. To je pretekli vikend prejel igralec Eddie “Eddit” Lui, kateri je bil okronan za Bucharest Master Tour Championa. Žal pa je njegovo zmagoslavje kratkotrajno, saj je želel svojo trofejo dvigniti v zrak, a je tej odpadel zgornji del. Ironično je Eddie v finalu zmagal proti igralcu iz Hong Konga – Lo “kin0531” Tsz Kinu.

Predstavnik Blizzarda, Eric Elliot, je malce bolje razložil situacijo. Trofeja naj ne bi razpadla, ampak ni bila pravilno sestavljena. Zgornji del naj bi bil odstranljiv, saj ga je tako lažje spakirati v potovalni kovček, žal pa ga pri predaji niso dovolj dobro pričvrstili.

Eddie ni bil razočaran, saj je vse skupaj pozdravil s smehom. Malce manj je bilo smešno, ko je v Overwatchu zmagala južnokorejska ekipa RunAway. Tem se je pri pokalu odlomila ročica in tam je bila trofeja brez dvoma sestavljena iz poceni materiala.

Enako se je zgodilo tudi na Pokemon prvenstvu, ko je pri predaji pokala Pikachu žalostno odletel na tla.

Mogoče bi morali organizatorji teh prvenstev zraven trofeje dodati še paket super lepila. Tako, za vsak primer.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime