Napovedana nova Vampire: The Masquerade igra

Oboževalci vampirski iger se lahko že dolgo časa veselite nove igre Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2. Nadaljevanje legendarne RPG igre je pred kratkim doživelo pošten zamik izida, a to ni edini naslov, ki bo prišel iz The Masquerade franšize.

V aktivnem razvoju sta namreč še dve igri. Vizualna novela Coteries of New York naj bi prispela še enkrat letos, sedaj pa je razvijalec Big Bad Wolf, ki je poprej spočel epizodne naslove The Council, napovedal še en naslov, podnaslovljen Swansong.

To bo enoigralska igra, kjer nam bodo na izbiro ponujeni trije različni vampirji, vsak pa bo deloval v svojemu klanu znotraj organizacije Camarilla. Če se slednjih morda spomnite iz originalnega Bloodlinesa, gre za organizacijo, ki daje veliko poudarka na ohranjevanje Masquerada in skrivanje vampirjev pred navadnimi prebivalci.

Štorija naj bi bila polna preobratov, čaka pa nas tudi raziskovanje umorov in borba za prevlado and drugimi vampirskimi klani.

Očitno to ne bo RPG izkušnja, a tudi takšen koncept igre se sliši hudo zanimiv. Žal pa je Swansong še zelo daleč od izida, saj ga lahko pričakujemo šele nekje v 2021.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime