The Witcher serija dobila nove slike, datum izida še vedno ostaja neznanka

Morda ena najbolj pričakovanih serij letošnjika še vedno ostaja zavita v tančico skrivnosti. The Witcher je namreč že dobil zanimiv napovednik, včeraj pa je Netflix svetu prikazal tudi nekatere nove slike.

Žal pa še vedno nimamo potrjenega datuma izida, kar je precej čudno. Zadnje govorice kažejo na datum 17. december, a to ni uradno. Če datum drži, je S01E01 tako rekoč pred vrati in res nas čudi, da ne dajo uradno besedo na plan.

Kakorkoli že, poglejmo si raje kupček novih slik. Ena od njih kaže ogromen krempelj in kakor lahko vidimo, se ta nahaja zraven konjske noge. Predvidevamo da je to trofeja iz lova, saj jih je v igri The Witcher 3 Geralt na tak način ponosno razkazoval vsakemu radovednežu.

Na slikah lahko vidimo tudi Ciri in Yennefer. Slednja se mi zdi kot napačna izbira za to vlogo, saj sem si jo v živo predstavljal drugače. Ostale slike kažejo Geralta v akcijskih pozah in očitno je produkcijo preživel tudi tisti smešni oklep, za katerega se je najprej predvidevalo, da je samo prototip.

Nič, čakajmo na november in upajmo, da se producenti opogumijo in končno najavijo uraden datum izida.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

  1. Tale serija nima nic skupnega z igrico. Ze pred več meseci si ustvarjalci objavili, da se držijo knjig in ne igric. Tako da Witcher 3 kar pozab.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime